6 køkkengadgets, der gør madlavning lidt nemmere 

6 hverdagshelte til dit køkken

Fremover vil du nu også kunne få nyheder fra en lang række både nye og gamle kendinge inden for køkkenværktøj fra os hos FRIDAY. Vi er stolte over at kunne afsløre vores nye samarbejde med den danske distributør Hamonoya, der repræsenterer mærker som GEFU, Microplane, Drosselmeyer, Lékué m.fl. i hele Skandinavien. Med andre ord køkkenredskaber i høj kvalitet til både professionelle og private.

Ja, det vrimler med efterårsnyheder i vores digitale shovroom, fdaylife.dk, og de kommende uger vil du få masser af dem i din indbakke. Mangler du noget særligt, skriver eller ringer du bare – så kan vi helt sikkert finde noget til dig blandt alle nyhederne.

Herunder kan du se nogle af nyhederne til køkkenet!

HVERDAGENS SMÅ HELTE TIL DIT KØKKEN

THAT! Inventions
Hvad sker der, når man bringer et af stort designhus sammen med et team af ingeniører og professorer i metaller og teknologi? Svaret er en række produkter, du ikke anede, man kunne lave. Men de gør det både nemmere og en del mere interessant at lege i køkkenet. En af THAT!s bestsellere er denne isske, der udnytter varmen fra din hånd.

GEFU
Flere sunde retter på bordet. Så enkel er missionen for det internationale brand GEFU, der er mest kendt for Spirellien. Den enkle cylinder forvandler gulerødder, squash og agurker til sund og nærende grøntssagspaghetti, og den nyeste Spirelli 2.0 har en række forbedrede features, så du undgår madspild og får endnu mere ud af dine grøntssager, da du fx kan komme tættere på skærene.
Lékué
Spanske Lékué er et andet brand, der har specialiseret sig i innovative køkkenredskaber, som gør det nemmere at lave god og sund mad. Dette efterår lancerer firmaet to nyheder, bl.a. en dressing shaker, der både er noget så praktisk som tæt, og pynter på middagsbordet. Den anden nyhed lyder næsten for god til at være sand, men vi udfordrer dig gerne i en test ….
Cookline
Cookline er anerkendt verden over for deres små hjælpere til køkkenet: Alt fra opvaskebørster over paletknive til bordskånere i blød silikone gør dem til hverdagens små helte, når det brænder på. Nu introducerer Cookline to nyheder, der gør køkkentjansen endnu nemmere. En af dem er ‘blomsten’ her til venstre – kan du mon gætte, hvordan den kan hjælpe dig?