TIGER Black Limited Edition by Naver Collection

Rosborg_Stol_Tiger_01-566x399

 

TIGER BLACK LIMITED EDITION

En hyldest fra Naver Collection

I anledning af 10-året for TIGER-stolen lancerer Naver Collection en limited edition i sort. Designer Henrik Lehm står bag den populære spisebordsstol fra Naver Collection. TIGER Limited Edition, der til jubilæet lanceres i en eksklusiv, sort model og kun i 2.000 eksemplarer, er nummereret og har Henrik Lehms signatur indgraveret under sædet. 

Henrik Lehm har de seneste år oplevet stor anerkendelse, både herhjemme og i udlandet, for sit moderne møbeldesign. Flere gange er hans design blevet udråbt til fremtidens designklassikere, bl.a. fordi han har en helt særlig evne til at videreføre dansk møbeldesign i et velafbalanceret og internationalt udtryk.

TIGER-stolen, designet for Naver Collection i 2006, er det perfekte eksempel på Henrik Lehms eksklusiv design. Stolen er kendt for sin grafiske silhuet og unikke udtryk, som kombineret med den åbne og lette benkonstruktion fremstår ekstremt elegant. Samtidig er stolen meget behagelig at sidde i – optimal støtte og god siddekomfort.

TIGER Black Limited Edition er fremstillet i sortbejdset ask og med sædepolstring i eksklusiv, sort Naver Select læder. Stellet er pulverlakeret, sort stål, der giver en lækker, mat finish og er mere resistent over for skrammer.

Pris: 5.299 kroner (H: 80 cm – B: 54 cm – D: 54 cm)

Rosborg_Stol_Tiger_02-566x811

Forhandles hos Rosborg Møbler