Nyt interiørbrand i Danmark: SILO-DESIGN

dbaff616-a243-41cd-837f-10107df05f40

Nyt brand med fokus på det gode håndværk

For en uge siden kom Thomas Larner fuldstændig fortumlet hjem fra den anerkendte Masion Objet-interørmesse i Paris. Her lancerede han sit nye brand over for international presse og forhandlere. Og så gik det stærkt!
“Det hele eksploderede mellem hænderne på os dernede forrige weekend. På en uge har vi fået forhandlere i 25 lande fra Korea over Be
nelux til Indien, og mange har endda bestilt i tusindvis af produkter på første ordre. Jeg er meget, meget lettet og lykkelig, fordi SILO-DESIGN er en drøm, der endelig går i opfyldelse,” siger Thomas Larner, direktør i LarnerDesign, der står bag det nye brand, SILO-DESIGN.

I Danmark lanceres i første omgang en serie bakker samt en helt ny slags grill, der bl.a. kan grille på højkant og bruger færre kul end en traditionel grill. Alt er produceret i Danmark.

Til stillebener og en tur på terrassen
Elegante fingertapsamlinger i egetræ og ahorn og en lækker, lakeret overflade kendetegner SILO-bakken. Designet er et nyt bud på en bakke, der både er funktionel – nem at gribe fat i – og dekorativ. Serien fås i tre størrelser, der kan købes hver for sig og implementeres i hinanden. På den måde kan SILO-bakken være et dekorativt element på fx spisebordet, hvor den lille bakke passer på nøgler og andre småting, mens der kan stå vaser på den store version.

Bakke, ‘SILO’247b4e30-c2c0-445a-b7dc-e4da8a6d37e09eb0ea4a-c23f-450b-b543-a6a4ad4ba22e
Designet af Tue Teinar Elskær

Ramme i røget eg eller ahorn, bundplade i fire forskellige farver lakeret metal.
Vejl. udsalgsp
ris DKK 799-1.199

 

 

 

 

Den perfekte dating-grill
Designer Tue Teinar Elskær har i årevis haft drømmen om den perfekte altangrill. Sådan en mobil sag, der nemt kan nappes under armen og med på picnic, ned i gården eller ud på en lille terrasse. Og så skulle den kunne grille fra flere vinkler samtidig.
Alt dette honorerer SILO-grillen, der har en række markante fordele:
– Kan stå på alle overflader uden at smelte underlaget
– CO2-venlig, da du griller fra tre sider og dermed bruger en tredjedel mindre kul end en almindelig grill.
– Fedt og olie fra kødet kan ikke antænde grillen, da det ryger ned i ‘fedtbakken’ (som kan vaskes i opvaskemaskinen).
– Meget hurtigere optænding end en traditionel grill.
– Du kan grille din mad ‘på højkant’ ved hjælp af grillpinde. Du kan desuden tilkøbe en stor topplade, hvor du kan lægge bøf og fisk.
– På mellem og stor grill kan du justere varmen og dermed slowcooke din mad.
e9b3efbc-eda8-4f4c-9e4b-866a52ea6ccb
 
Grill, ‘SILO’
Designet af Tue Teinar Elskær
Fås i rød og sort
Lille, 2-4 kuverter, vejl. udsalgspris DKK 1.799
Mellem, 6-8 kuverter, vejl. udsalgspris DKK 2.399
Stor, 12-16 kuverter, vejl. udsalgspris DKK 3.699
SILO-Design forhandles
SILO-DESIGN forhandles på silodesign.dk.
25 års erfaring med design
SILO-DESIGN er et nyt brand, men manden bag er langtfra ny i designbranchen. I 25 år har Thomas Larner arbejdet tæt sammen med nogen af de største spillere i designbranchen, både internationalt og i Danmark. Han har haft ansvar for produktion af tilbehør og private label-produkter til en lang række brands, senest fra sit eget firma, Copenhagen Trade. Thomas Larner har i mange år drømt om at bruge sin store viden om produktionsteknikker og design til at skabe et helt færdigt design og kæle for den gode kvalitet i stedet for kun at levere til andre. Med SILO-DESIGN er drømmen gået i opfyldelse, og dét med rekordfart. Se mere på silodesign.dk.