Abigail Ahern slår rødder i Danmark

79a53a4f-a9fc-4873-aba8-c9091935d701

Et internationalt superbrand inden for interiørdesign er landet i Danmark – nemlig britiske Abigail Ahern, der bl.a. har været stylist for Gwyneth Paltrow, og hvis design bliver solgt i nogle af Londons fineste butikker. I første omgang får vi mulighed for at købe hendes trendsættende og virkelighedstro kunstige blomster og grafiske planter.

 

Det siger pressen:

W Magazine: ‘En af verdens mest spændende designere’.

Britisk Vogue: ‘En skumringsmørk hule af interiørvidundere – hver nøje udvalgte indretningsdetalje er stilfuld og vittig’.

The Independent: ‘Hvert eneste indlæg på hendes vanedannende blog er en kærlighedserklæring til dit hjem’.

Kunstige blomster – du er tilgivet, hvis du tænker på billige nylonkreationer i skrappe farver, som enhver kan gennemskue på flere meters afstand. Men Abigail Ahern har ene kvinde gjort de kunstige blomster og -planter ‘de rigueur’ rundt om i verden. De største m
dier flyder over med hyldestord om hende, og Elle Decoration har udnævnt hendes flagskibsbutik i London som et af de mest cool steder at shoppe. Og nu er turen kommet til Danmark.

 

a5fca5b5-451b-4dff-861e-e1aed562f626

Grafiske planter og tidens blomster

Hold øje med eksempelvis hortensia, pæoner og andre af tidens mest brugte sorter samt de grafiske planter som kaktusser, sukkulenter og moderne græsser – de grønne kollektioner følger altid virkelighedens sæsoner.

Planterne er perfekte i hjemmets mørke hjørner, måske på et badeværelse uden vindue, og i sommerhuset, hvor du ikke lige kommer forbi med en vandkande. Blomsterne er smukke både enkeltvis og i buketter – eksempelvis når der kommer Airbnb-gæster, på gæsteværelset eller bare fordi du gerne vil have imponerende buketter over hele huset.

 

 

 

Historisk inspiration
Abigail Aherns univers er et studie i stilsikkerhed; dramatiske og dekadente detaljer til boligen, guld, mørke malinger og opulente lysekroner. Som Gwyneth Paltrow, en af hendes mange kendiskunder, siger: ‘Hun forandrer et rums stemning med sin sans for kunstnerisk indretning’.
Samme effekt har Abigail Aherns kunstige blomster, der følger virkelighedens sæsoner og er inspireret af de hollandske maleres stillebener. Tænk sjældne sorter, vilde planter, grene, bær og stedsegrønt samt en farvepalet, der bevæger sig fra vinterhvid og dybe bordeaux nuancer over mørkerød, appelsiner, blommer til de blødeste forårsgrønne og cremenuancer. Læs mere på Abigail Aherns prisbelønnede blog, blogabigailahern.com.

 

ea636bc8-ac22-42f3-b3a4-0f4c4f54a9f9