byWirth: Nyheder til badet i eksklusiv, røget eg

bywirth-woodknot-smoked-adult-566x935

Opgradér din bolig med eksklusive detaljer i røget eg

I takt med at mørkere farver og tungere materialer sniger sig (tilbage) i boligen, har vi også taget de mørkere trætyper til os. Nu lancerer byWirth sin succesfulde serie i røget eg – en eksklusiv finish, der fremhæver træets naturlige mønstre.

Den gennemtænkte og håndlavede egetræsserie fra byWirth blev en øjeblikkelig succes, ikke mindst fordi den løfter elementer med helt almindelige hverdagsfunktioner op på et nyt niveau. Nu lanceres yderligere tre dele –  toiletpapirholder, enkeltknage og håndklædeholder – i røget eg, der tilfører serien en eksklusiv fornemmelse. Egetræet har naturligvis stadig selskab af det lækre kernelæder, der også bidrager til den organiske fornemmelse i byWirths design.

Nordiske skove og naturens farver
Naturmaterialer er et must i den nordiske boligindretning, og med byWirths nye detaljer i eksklusiv, røget eg fremhæver du i den grad inspirationen fra de nordiske skove og farverne i vores omgivelse. Den elegante, gråbrune finish er nemlig med at tydeliggøre træets åretegninger på smukkeste vis. Samtidig sikrer den nye egevariant, at de enkelte dele vil spille forrygende sammen med tidens trends som botaniske tapeter, mørkere møbler og fliser, flet og messing samt farver som mørkeblå og grå.

bywirth-towelhanger-woodknot-smoked-1_1-600x600

Design med flere funktioner
byWirths hverdagslækkerier har ofte et twist, der gør, at de kan bruges på flere måder – og i flere rum. Fx kan den enkle toiletpapirholder også rumme halskæderne ved påklædningsspejlet, mens den elegante knagerække også gør det smukt som holder for redskaber i køkkenet. byWirths køkkenserie findes desuden allerede i røget eg, så nu bliver der mulighed for at supplere med flere lækre detaljer i røget eg.

bywirth-towelhanger-smoked-566x863 bywirth-traytable-black-serveme-grey-566x849

Miks på tværs at kollektionerne
Ud over multifunktionaliteten er det også centralt for byWirth, at deres mange elementer passer sammen på tværs af kollektionerne. Derfor vil du opleve, at serierne i røget eg er i godt, visuelt selskab med fx de superenkle, grå Serve Me Bowls og de geniale sideborde, Tray Table, der er en moderne version af et klassisk bakkebord. Det gør byWirths design til detaljer, du ikke bare beundrer, men rent faktisk også bruger i hverdagen.