Dæk et moderne påskebord med Én Gry & Sif

Gry_Sif_SS2017_paaske_12-566x377

Dæk et nordisk, naturligt og råt påskebord med Én Gry & Sif, der på elegant vis kombinerer dansk design-dna med unika håndværk. 

Foråret er på vej, og inden længe vil naturen spire af nyt liv. Det kalder på et moderne påskebord, der markerer en ny begyndelse – fortolket af danske Én Gry & Sif med enkle, elegante æg i marmoreret filt, som du ikke kan lade være med at røre ved, og højtidens høns i douce nuancer og med rene linjer. Alt sammen detaljer, der gør det let at skabe en moderne opdækning til årets store påskefrokost.

Det håndlavede hjem
I takt med at det gode håndværk er blevet fast beboer i mange danske boliger, er teksturen vendt tilbage. Materialer, vi mærker med hele håndfladen, og tekstiler, der giver dybde og varme til indretningen.

Den nye kollektion er tydeligt præget af de nordiske designtraditioner, samtidig med at du med det samme kan fornemme den håndlavede kvalitet og opmærksomheden på detaljer. Både æggenes marmormønstre og hønsenes finurlige udtryk er unikke og bidrager til den naturlige historiefortælling, der præger tidens bolig.

Gry_Sif_SS2017_paaske_13-566x377

Et æg og et hav af høns

Påskekollektionen består af de klassiske påskemotiver – æg, fugle og høns – i smukke forenklede former og få farver, der klæder bordets moderne service og glas. Brug elementer som ophæng, borddekoration eller til en elegant kuvertopdækning. Mulighederne er mange.

 

hoens

 

 

 

 

Håndfiltede æg i marmoreret uld
Måler 5,5 cm. Vejl. udsalgspris DKK 149,95 for sæt med 5 stk.

Håndfiltede fugle i douce nuancer 
Måler 5 cm. Vejl. udsalgspris DKK 69,95 for sæt med 3 stk.

Håndfiltede høns i flere varianter
Som æggevarmer eller borddekoration, 10×13 cm.
Vejl. udsalgspris DKK 49,95 pr. stk.
Fås også som ekstra stor borddekoration 25 cm. Vejl. udsalgspris DKK 149 pr. stk.