Drops by Samira TENDER… sommerens friske favoritdrop

DropsBySamira_Tender_v2-566x424

 TENDER
Passion fruit with a touch of vanilla

 

Lad sommeren smelte på tungen med TENDER fra Drops by Samira. De sølvfarvede bolsjebomber, smager eventyrlig friskt af naturlig passionsfrugt, ananas og dyb vanilje. TENDER er denne sommers favoritbolsje og helt perfekt til de lange dasedage og varme tropenætter.

Drops by Samira anbefaler TENDER som denne sommers perfekte frugtbolsje. Smagsløgene kan glæde sig til en sød, frugtrig og frisk oplevelse.

Som altid er Drops by Samira baseret på de bedste ingredienser og råvarer. TENDER er ingen undtagelse. De smukke sølvfarvede bolsjestykker består af høj kvalitets frysetørret passionsfrugt og ananas samt ægte bourbonvanilje fra Madagascar.

Nyd TENDER på en varm sommerdag og glæd dig over den friske smag – en helt perfekt sommerfavorit!

DropsBySamira_Tender-ingredients-566x337

Fineste kvalitet & godt håndværk – Samira Lahlali står bag Drops by Samira. En unik serie af drops og en genopfindelse af det klassiske bolsje, i en uhørt høj kvalitet. Serien består af fire varianter, som alle er smækfyldt med kun de bedste ingredienser: rigtig frugt og naturlige smagsnoter. Hvert enkelt Drop er en langvarig og velsmagende smagsoplevelse pakket i et både smukt og elegant ydre.

PRIS: Drops by Samira TENDER koster 75 kroner for 150 gram.

www.DropsbySamira.com