Elegante nyheder til forår og sommerens udeliv

Forår, sommer og varme er snart på vej! Vi glæder os til at kunne rykke udenfor – både i haven, på stranden og skønne weekender i sommerhuset. Dasedage og hyggelige stunder nydes i det fri – og det kalder på smukke og inspirerende omgivelser. Præcis det klarer Medusa-Copenhagen til perfektion med skønne forårsnyheder, der blandt andet byder på elegante facetter og fine vaser.

7f6d7c2a-2fdd-4fa9-94ba-83736a33b7c3

Dancers-karaffel – facetter i praktisk krystalplastik

Perfekt til servering udenfor, hvor facetterne får solens stråler til at spille på smukkeste vis. Og sammen med de tilhørende vand-, vin- og champagne
glas gør karaflen det nemt og praktisk at dække et elegant bord eller lige at sætte et glas bobler frem til gæsterne. Serien er fremstillet af krystalplastik – smart fordi det er praktisk, og det ikke gør noget, hvis et glas ryger på jorden, når I sidder ude. Karaflen passer perfekt i køleskabslågen, og en hvid silikoneprop sikrer, at vandet holder sig frisk og velsmagende. Læg evt. en kvist mynte i vandet – så smager det ekstra godt. Vandglassene er også gode til snacks, mens vinglassene fint kan bruges til dessertanretning.

Karaffel, 1,2 liter, 170 kr, vandglas, h 9 cm, 50 kr., champagneglas, h 21,5 cm, 70 kr., vinglas, h 16,5 cm, 70 kr.

 

Sommerlige vaser til havens blomster2f09599f-3bc7-4ef3-b4e7-a4c967ceed1c

Haven og grøftekanten bugner med smukke blomster i alverdens farver. Pluk en hurtig buket til havebordet, og sæt den i den enkle Dancers-vase, der altid giver blomsterne hovedrollen. Det populære Dancers-mønster danner en hvid silhuet, der næsten minder om tidligere tiders ciseleringer, og samtidig er det tykke glas mundblæst, så hver vase har sit eget udtryk. Vaserne er desuden også egnet til at plante tidens mere enkle, grafiske planter i – både sukkulenter og kaktusser vil stå smukt i de elegante glas.

Vase, 11,5 x 17 cm, 250 kr., 14 x 15 cm, 250 kr., 18 x 20 cm, 350 kr.

 

Nyt til sommerens fejringer6ac53b88-8496-455f-a2ed-473ace60dcb0

Uanset om familien fejrer runde fødselsdage eller studenterhuer, har Medusa-Copenhagens Celebrations-serie fine figurnyheder! Se dem i vores digitale showroom – her er blandt andet skægge orkestermænd og søde studenter. Du finder også nye bakker og skåle fra Blue Dancers, hvis finurlige mønster liver op på sommerbordet. Som altid er serien fremstillet i kvalitetsmelamin, der kan gå i opvaskemaskinen.