Er du også aquaholic?

      289544e0-4713-44ea-890f-9f63b992df38

Laguna green, beach colors, coastal tones, seagulls, azurblå …. med de kælenavne er det virkelig svært IKKE at blive forelsket i de grønne, blå og turkis aquafarver. De er simpelthen lig med ferie, afslapning, skønhed og velvære.
Netop derfor er de skønne blå-grønne toner særligt populære i badeværelset – hjemmets mentale åndehul. Mosaikhjørnet har netop fået en serie engelske fliser hjem, der gør det muligt at få en bid af Middelhavet ind i privaten.

Serien ‘Castle’ fås både i ensfarvet og mønstret, og de mønstrede sælges stykvis, så du kan bruge dem i stilleben, som coasters eller mikse ensfarvede og mønstrede på væggen.
PS ‘Castle’ er ikke velegnet til fx brusenichen, da de har en høj sugeevne. Til gengæld klarer de uden problemer både de øvrige i badeværelset og køkkenvægge.

Fliser, ‘Castle’, 13 x 13 cm
Lagerføres i 14 forskellige farver og mønstre, og andre mønstre og farver end de viste kan også bestilles hjem.
Mønstrede fliser, vejl. udsalgspris 46,50 DKK pr. stk.
Ensfarvede fliser, vejl. udsalgspris 848 DKK/kvm

 

High res fotos af alle fliserne kan downloades på fdaylife.dk. Har du brug for andre inspirationsbilleder, så kontakt endelig marketingkoordinator Sacha Prosberg hos Mosaikhjørnet – hun har masser af spændende fotos i arkivet! Du finder også en lang række af Mosaikhjørnets fotos på fdaylife.dk. Har du brug for fliser til styling eller lignende, ringer eller skriver du bare til Sacha Prosberg – så skal vi gøre alt, hvad vi kan, for at hjælpe dig!