Få mere plads med integreret opbevaring

billede1 billede2

Pressemeddelelse · December 2016

Kvik lancerer en række nye garderobeløsninger, der giver maksimalt overblik og mere plads. Et helt nyt indretningskoncept giver nem og hurtig inspiration til både skabets indretning og løsninger, der passer præcis til målene i dit hjem – og designet i køkken og bad.

Leder du ofte efter et bestemt stykke tøj? Eller en dug heeeelt inde bagerst på øverste hylde? Over 30 års erfaring med at skabe mere plads er baggrunden for Kviks nye garderobe-koncept. En række nye fronter, skuffer, hylder, størrelser m.m. giver langt flere valgmuligheder, men det vigtigste er, at du nu kan få en garderobe, der passer til lige præcis dine behov og din bolig – lavet på mål for at udnytte pladsen optimalt.

Elementerne fra Kvik kan ganske enkelt passe ind overalt. Byg skabene rundt om sengen i soveværelset, transformér dem til et cool køjemiljø i børneværelset eller integrér dem i entreen, når du sætter stregerne til boligens planløsning. Nye garderobe-afdelinger i landets 40 Kvik-butikker, et nemt og overskueligt prissystem og et nyt katalog fyldt med inspiration til alternative løsninger skal hjælpe dig til at skabe den perfekte løsning. Og her tæller det indre mere end det ydre.

 

Drømmen om det ultimative overblik

Kvik har markeret sig på det europæiske marked for køkken og bad i nytænkende, dansk design, og den gode stil føres naturligvis videre i garderoben. Også selv om kravene typisk er anderledes, når det kommer til opbevaring:

”Det ydre skal gerne være minimalistisk og helst hænge sammen fra rum til rum, men i en garderobe forelsker man sig først og fremmest i praktikken – der skal være styr på sagerne på en fed måde. Vi har naturligvis sørget for muligheden for at gøre et walk-in closet til et lækkert rum med for eksempel ens farver på fronter, indretning og hylder, men inderst inde drømmer de fleste om at have det fantastiske overblik, en god skabsindretning giver. Det kan vi nu hjælpe vores kunder med på en enkel og overskuelig måde,” siger design manager hos Kvik, Marlene Hougaard.

 

Den nye garderobeserie er tilgængelig i Kviks 40 butikker i Danmark fra februar 2017.

Fotos af de nye garderobeløsninger kan downloades på fdaylife.dk.

 

For yderligere informationer og billeder, kontakt:

FRIDAY & Partners: Anja Hellberg, partner & kommunikationsrådgiver, tlf. 2858 8076, anja@fday.dk
Kvik: Marlene Hougaard, design manager, tlf. 2098 4486, mh@kvik.com