Fleksible løsninger til den moderne familie

Gardiner – verdens bedste rumdeler

’Small living’ er en fremadstormende tendens. Vi komprimerer vores bolig og skal have plads til flere ting på færre kvadratmeter – ligesom vi bruger vores hjem på en anden måde, fordi flere og flere er singler eller kun har deres børn hver anden uge. Det kræver fleksible indretningsløsninger – en udvikling, der bl.a. er meget tydelig hos landets største forhandler af gardiner, Garant. 

Tiderne med en traditionel kernefamilie er forbi, og det sætter nye krav til vores indretning. Borde skal kunne foldes ud, skriveborde klappes sammen og senge transformeres til legehule eller spiseborde.

”Der er blevet et behov for fleksible rum, hvor man på én gang kan trække sig tilbage, og som samtidig kan laves om til store, sociale ’festlokaler’. Spisestuen er måske også soveværelse, eller der skal være plads til et barn i børneværelset halvdelen af tiden og tre børn resten af tiden,” forklarer produktchef Christian Milan fra Garant.

Nem og æstetisk løsning
Hos Garant, der er Danmarks største forhandler af gardiner, oplever man derfor, at gardiner i dag bliver brugt på andre måder end for 10 år siden:
”Gardiner er blevet en favorit som rumdeler. Det er en utrolig fleksibel løsning, der ikke fylder noget og heller ikke kræver hverken de store håndværkerevner eller nogen kæmpe udgift. Gardinerne skaber et varmt og indbydende rum, hvad enten det er til legesyge børn, den magelige teenager eller voksne, der søger en rolig stund – eller et soveværelse i dagligstuen,” siger Christian Milan.


4 tips til at skabe fleksible rum
  • Byg halvmur med reolkasser som rumdeler. Vend kassernes åbninger skiftevis til den ene og den anden side for at sikre ens muligheder og lige meget ’liv’ på begge sider.
  • Hæng et stort, tykt gardin op som rumdeler. En fleksibel løsning, der forholdsvis nemt kan laves om, når pladsbehovet ændrer sig.
  • Sæt dine møbler på hjul, så de er nemme at flytte rundt.
  • Vælg møbler, der ikke skal bores ind i væggen, men i stedet står på ben – det samme gælder standerlamper og bordlamper i stedet for væglamper og pendler.

Højtopløselige fotos fra Garant kan downloades på fdaylife.dk. Har du yderligere spørgsmål, eller har du brug for produkter eller billeder fra Garant til styling, foto eller anden form for samarbejde, kontakter du blot marketingassistent Annette Sagen Kramer på tlf. 5084 7335 eller ask@inbogulve.dk


Garant – eksperter i gardiner

Hos Garant ved vi, at færdigsyede gardiner kan være noget besværlige at arbejde med. Problemerne opstår, når du kommer hjem og opdager, at de ikke passer 100 procent til dine vinduer. For ja, de der 10 cm, der mangler forneden eller i siden, dem vil du virkelig blive irriteret over de næste mange år. Garant har Danmarks største udvalg af gardiner og et stort team af dygtige medarbejdere, der kører land og rige rundt med de berømte gardinbusser og måler op hos private – helt gratis og uforpligtende. Så kan det næsten ikke blive nemmere.
Garant har været igennem – og er stadig – i gang med en relanceringsproces, og derfor vil du løbende bemærke små og store ændringer i din lokale Garant-butik. Se mere på Garant.nu.