FRIDAY & by KlipKlap i nyt samarbejde

by-KlipKlap_Daybed_06-566x849

FRIDAY & by KlipKlap i nyt samarbejde

Det bliver en god dag i dag … det er nu, du skal forestille dig kulørte balloner og raketter over hustagene! Vi er nemlig stolte over at kunne præsentere designbrandet by KlipKlap som nyt medlem af vores voksende FRIDAY-familie.
by KlipKlap spottede i 2011 et hul i markedet ved at lancere et pænt multimøbel til børnefamilier – foldemadrassen KK 3 Fold. Det seneste år har produktudviklingen taget fart, og vi kan allerede nu afsløre, at 2017 byder på en god håndfuld lækre nyheder i eksklusive materialer og et indbydende, elegant farveunivers – til hele boligen.

by-KlipKlap_miljo_multimobel_01-566x849

SENESTE NYHEDER FRA BY KLIPKLAP

KK3 Fold er et helt nyt slags møbel, og derfor kalder vi det ganske enkelt et multimøbel. Det er nemlig både en sofa, gæsteseng, tumlemøbel til børn, puf, hule og perfekt til hyggekrogen i teenageværelset.
2017-farven er Deep Green der matcher både den grønne trend, en smuk, dybrød terracotta – og et væld af andre farver.
Mål som aflang puf: H 36 x b 50 x L 180 cm
Vejl. udsalgspris DKK 5.200


by klip klap showroom

800 kvadratmeter boligdesign i Aarhus
Det skyldes en blanding af nødvendighed og lyst, når by KlipKlap 29. marts åbner deres første kombinerede butik og showroom i Egå ved Aarhus.
“Når man køber en daybed til 20.000 kroner, vil man se den først. Her kan vi give vores møbler de bedste omgivelser, så både kunder og forhandlere kan opdage hvert enkelt møbel folde sig ud til et hav af funktioner,” siger designer Pia Lauritsen, stifter af by KlipKlap.
Det nye showroom, der åbner i samarbejde med Malling Living, vil desuden forhandle få, udvalgte accessories fra andre producenter, så stedet kommer til at fungere som en klassisk interiørbutik – bare lidt lækrere.

by KlipKlap & Malling Living
Gåseagervej 14
8250 Egå
Åbner 29. marts