Geniale nyheder til bordet og køkkenet!

Geniale nyheder til bordet

Finske Magisso er en nyhed i Danmark, men deres gennemtænkte designløsninger har allerede erobret kage- og køkkenborde i resten af verden.

Nordisk design har en fantastisk evne til at være både smukt og funktionelt på samme tid – og ofte med et lille tvist, der gør brugen til en ekstra fornøjelse. Magisso er et finsk designfirma, der om nogen mestrer smukt, enkelt design, som samtidig løser hverdagens små, praktiske udfordringer på genial vis.


Magisso kagetang

Design fra finske Magisso udspringer af hverdagens små praktiske udfordringer – også kagetangen, der både skærer kagen for og sørger for, at det skarptskårne stykke også lander lige så perfekt på din kagetallerken. Pres kagetangen igennem kagen, klem let sammen om stykket og løft det let og helt over på tallerknen.

Kagetangen er i øvrigt så genial i idé og design, at den sælges fra MoMa i New York, og tv-dronningen Oprah Winfrey har kastet sin kærlighed på den og omtalt den i sit show.

Magisso kagetang i rustfrit stål.
Dimensioner: 25,3 x 5,5 x 5 cm.
Vejledende udsalgspris:
DKK 329


Cooling Ceramics

Holder du af kølige drikke, er Magissos serie af naturligt kølende keramik værd at se nærmere på. Kølende beholdere til vin, juice, mælk med mere i enkelt, sort design, der holder indholdet koldt uden isterninger.
Hvordan virker det? Den sorte keramik er porøs, hold den under den kolde hane i 60 sekunder og mæt keramikken med vand. Den naturlige fordampning af vandet holder herefter indholdet koldt i 2-4 timer. Den nederste del af alle beholdere er glaseret, så vandet ikke pletter dug og bord.

Der er flere modeller i serien – vi har plukket to aktuelle herunder.

 

Magisso Cooling Ceramics

Kartonkøler – til 1 liter kartoner

Du kan oven i købet skrive med kridt på kartonkølerens overflade og let vaske det af igen.

Magisso kartonkøler
Sort keramik
Dimensioner 16 x 9 x 9 cm
DKK 299

 

 

Magisso Cooling Ceramics Champagnekøler

Nytår nærmer sig, og det er altid en god grund til at minde om hvor fantastisk champagne er – især når den er køligt perlende!

Magisso champagnekøler
Sort keramik
Dimensioner 4,5 L., H 22 cm, Ø 21 cm
DKK 899

 

 


  

Holder til karkluden

Slut med, at den våde karklud havner over vandhanen eller midt på køkkenbordet – sur og uhygiejnisk. Karkludholderen fra finske Magisso sørger for, at karkluden kan hænge ud, hvor den hører hjemme: nede i køkkenvasken. Holderen i rustfrit stål er enkel at montere med magnet, og den lader karkluden hænge frit, så den kan lufttørre. Enkelt og praktisk.

Magisso karkludholder
Rustfrit stål.
Dimensioner: 17 x 2 x 5,7 cm.
Vejledende udsalgspris:
DKK 449

 

 


MAGISSO Forhandles i Sverige, Norge og Danmark af Hamonoya,
der anviser nærmeste forhandler på
tlf. 4536 3613

Se mere info og download alle højtopløselige fotos fra Magisso på fdaylife.dk.
Har du spørgsmål til produkterne, eller ønsker du at låne items til styling, bedes du kontakte Karsten Keinicke hos FRIDAY & Partners på tlf. 60 830 230 eller karsten@fday.dk.