Mosaikhjørnet HCA

Ny fliseserie: Mosaik Eventyr

Sæt H.C. Andersen til vægs

De fleste af os er vokset op med H.C. Andersens eventyr – og nu hopper de ud af bøgerne og op på væggen.
Mosaikhjørnet lancerer nemlig en serie af vægmosaikker, der er inspireret af og opkaldt efter de mange gode historier fra Danmarks største digter og forfatter. På den måde bliver din væg en god historie.

Mosaikhjørnets ønsker med den nye serie at inspirere til en mere farverig, sjov og ikke mindst personlig hverdag – og samtidig vise, hvor mange steder de mønstrede mosaikker passer ind. For hvem siger, at mosaikker kun hører til på badeværelset? H.C. Andersen-kollektionen vil også være en elegant eventyrfortæller i køkkenet og i gangen – eller måske som et dekorationselement på en væg i stuen.

Den nye mosaikserie består af 85 forskellige mosaikker, men Mosaikhjørnet udvikler løbende nye varianter. Mosaikkerne er kun til vægopsætning og skal behandles forskelligt alt efter materialerne.

Hvilket eventyr er din favorit?

 

85 forskellige design
Mosaik Eventyr består af en lang række forskellige design, og flere af eventyrene er fortolket i flere farver. Gennemgående for serien er sort, hvid, metallic og jordfarver.
Her er det øverst fra venstre: Et stykke perlesnor, Englen Guld, Den lille pige med svovlstikkerne, Den grimme ælling Sølv, Svanereden Sølv, Klodshans, Ved det yderste hav og Den lykkelige familie.
Vejl. udsalgspris DKK 548-2.598 pr. kvm.

Få gratis eksperthjælp til indretningen
Har du brug for en ekspert til at give tips til indretning af badeværelser? Eller hjælp til at indrette det optimale bad hjemme hos dig selv?
Camilla xxxx fra Mosaikhjørnet har i mange år indrettet private hjem og er Mosaikhjørnets faste indretningsekspert. Hun kender alle badets udfordringer og ikke mindst de løsninger, du ikke anede eksisterede.
Kontakt Mosaikhjørnet på tlf. 2265 1000.