Gulvet til flere generationer

Gulvet, der vokser med familien

Fra barn til teenager – med samme gulv. Det er en af tankerne bag Marmoleum Click fra Forbo. Det holdbare gulv er nemt at gøre personligt, du kan lægge det selv, og det overlever både tidens tand og trends.

Få gulve skal kunne klare så meget som det, der skal følge familiens yngste generation. Fra gåvogne og hårde slag med Lego-klodser til skrivebordsstole og de første danse på høje hæle foran spejlet – det gælder om at finde et gulv, der overlever det hele. Og skulle en teenager pludselig få lyst til nye detaljer eller farver, vil det også være rart at kunne klare det uden det store drama.
Løsningen hedder Marmoleum Click. Det er nemlig et gulv, der kan vokse med børnene – uden at alderen viser sig.

Marmoleum Click kommer i 23 flotte farvenuancer; fra de klassiske og neutrale, der altid vil være stilfulde, til de mere fantasifulde og trendbaserede farver, der indbyder til at lege med mønstre og effekter. ‘Fliserne’ fås i tre let håndtérbare formater: 30 x 30 cm (alle farver), 30 x 60 cm (alle de grå toner) samt 90 x 30 cm (tre træmønstre). Alle varianter kan kombineres på kryds og tværs, så der er med andre ord alle muligheder for at designe et personligt gulv.

Byt farverne ud
Et hav af flotte farver, en superholdbar overflade og kliksystemet betyder, at du selv kan designe og lægge et gulv, der kommer til følge dine børn hele deres opvækst. Her er en farvet firkant for eksempel fulgt med teenageren fra børneværelset (øverst i teksten), så området nu fungerer som en zoneinddeling til arbejdsområdet.
Gulvet er så robust, at det er godkendt til brug i eksempelvis butikker og lobbyer. Og skulle du undervejs få brug for at opdatere farver eller mønstre, kan du nemt klikke gulvet fra hinanden igen og skifte enkelte ‘fliser’ ud.

Verdens førende inden for linoleum
De klikbare gulve er lavet af klassisk linoleum, som Forbo har lavet i over 100 år. Linoleum er muligvis verdens sundeste gulv, da det næsten udelukkende består af naturlige ingredienser. 97 procent af Marmoleum Click er lavet af linolie, der udvindes af linfrø, kork, træmel og miljøvenlige pigmenter. Bagsiden er lavet af jutefibre, der kan genanvendes. Hele 43 procent af et Marmoleum Click-gulv kan genanvendes.

Marmoleum Click produceres af Forbo, verden førende leverandør af linoleum. Forbo har hovedsæde i Schweiz og forhandles i 32 lande verden over. Se mere på forbo-flooring.dk.