Håndlavede jule-overraskelser fra Karamelleriet

24 håndlavede julegaver fra Karamelleriet 

Hver dag i december bliver en fryd for både øje og gane med de nye julekalendere fra Karamelleriet – propfyldt med delikate, håndlavede karameller fra kogerierne på Nørrebro og Bornholm. Og det er jo jul, så selvfølgelig gemmer de på overraskelser …

 

Nyhed julen 2017: 24 HÅNDLAVEDE OVERRASKELSER

Årets flotteste julekalender er enkelt og stilfuldt designet med det klassiske juletræ som inspirationskilde. Gå på opdagelse i en verden af karameller, når du hver dag fra den 1. til d. 24. december får en smagsprøve på Karamelleriets eventyrlige smagsunivers.
Kalenderen indeholder klassiske flødekarameller i 12 forskellige varianter, 4 forskelllige variationer af de hårde Klippestykker, 2 udgaver af de bløde Drageringer og de 2 nyheder, Hr. Frost og Frk. Tø. Hold den for dig selv, eller del den med én, du holder af – der er nemlig to stykker bag hver låge.
Julekalender, 340 g, 249 kr.

 

Nyhed julen 2017: ADVENTSKALENDER MED NOK TIL ALLE

Der er rigeligt til hele familien (eller nok til hele ugen, hvis du kan nøjes med ét stykke om dagen) i Karamelleriets adventskalender. Hver søndag byder nemlig på en hel dåse fuld af delikate smagsoplevelser – du møder både den klassiske flødekaramel med havsalt, den stenhårde Marksten chokoladekaramel med et strejf af lakrids, den nye Frk. Næsvis, som er blød mintkaramel med mørk, belgisk chokolade, samt Karamelleriets julekaramel med kanel.
Dåserne er så flotte, at de er oplagte at gemme og bruge til opbevaring efter jul.
Adventskalender, 300 g, 199 kr.