Håndlavede tæpper til både den dristige og den forsigtige

Masser af herlige kulørte og mønstrede kvadratmeter!

Mens regnen pisker ned, og vores gulve føles som is (især om morgenen), kan vi jo glæde os over, at der bliver lavet så mange bløde, lunende og smukke tæpper i god kvalitet. Garant lancerer denne vinter hele 28 nyheder i deres over 60 butikker landet over.

Garant udvider nu sin populære Sivana-serie med en række kulørte design og mere afdæmpede design. Alle tæpperne er vævede i hånden og skabt hos nogle af verdens bedste tæppevævere i Indien, med omtanke på miljø og det enkelte menneske. For eksempel farves ulden med nedbrydelig farve, fabrikkerne bygger skoler for at sikre skolegang, og alle vævere er sikret løn på et niveau, så de kan give deres børn en tryg opvækst.

“Selv om langt de fleste starter med at kigge på selve designet, er der ingen tvivl om, at en bæredygtig historie bag tæppet kan være tungen på vægtskålen, når den endelige beslutning skal træffes. Uanset hvad kundens bevæggrunde er, føler vi som tæppeproducent, at det er vores ansvar at levere et produkt, der tager mest muligt hensyn til både miljø og mennesker,” siger Carsten Mehl, produktchef hos Garant.

Garant lancerer også en række nyheder fra eksterne producenter, bl.a. danske Linie Design, der står bag en række tæpper i mørke, mættede efterårsfarver – ligeledes håndvævede i Indien.


     

      

Hvert enkelt design i den nye kollektion fås i flere størrelser til priser fra 299,- til 11.799,-


   

Selv de mest mønsterelskende kan også få behov for mere rolige, dæmpede flader. Her ses nogle af nyhederne i den kategori, der nu føjes til Garants udvalg af mere end 1.600 forskellige tæpper.


Highres fotos fra Garant kan downloades på fdaylife.dk. Har du yderligere spørgsmål, eller har du brug for produkter eller billeder fra Garant til styling, foto eller anden form for samarbejde, kontakter du blot marketingassistent Annette Sagen Kramer på tlf. 5084 7335 eller ask@inbogulve.dk


 Danmarks største udvalg af gulvtæpper

Over 1.600 forskellige tæpper. Så stort er udvalget hos Garant, og dermed finder du Danmarks ubetinget største udvalg af gulvtæpper her. Der ryger klart flest ensfarvede tæpper ud af butikkerne, men de modige valg bliver flere og flere. Du kan derfor få både ternede, stribede, plettede, multikulørte og alle mulige andre varianter af store og små tæpper hos de 70 Garant-forhandlere landet over. Alle tæpper er af højeste kvalitet og produceret under ordentlige forhold. Garant har været igennem – og er stadig – i gang med en relanceringsproces, og derfor vil du løbende bemærke små og store ændringer i din lokale Garant-butik.
Se mere på Garant.nu.