Køkkenhjælpere i verdensklasse

Køkkenhjælpere i mesterklassen!

Hvad enten man er ekstra ambitiøs hjemmegourmet eller blot står for den daglige familie-menu, så er godt køkkenværktøj alfa og omega. Med gode og veldesignede ‘køkkenhjælpere’ kommer man både hurtigere og mere sikkert frem til et flot resultat.

Vi har netop føjet tre nye brands i luksusklassen til vores digitale showroom: Zassenhaus, Microplane og Drosselmeyer. De er alle professionelt køkkenværktøj, der kværner, knækker og river sig frem til en plads i køkkenværktøjets mesterklasse!

Find dem og mange andre efterårsnyheder på fdaylife.dk. Har du brug for yderligere oplysninger, billeder eller andet, så ringer eller skriver du naturligvis bare!

Velkommen til Zassenhaus, Microplane & Drosselmeyer!

TRE PROFFE KØKKENHJÆLPERE

 

Drosselmeyer Design Group
Svenske Drosselmeyer skaber knusende gode køkkenredskaber, der knækker nøddeskaller, flækker skaldyrsklør og popper perfekte isterninger!

Drosselmeyer Design Group er kendt for deres funktionalitet og unikke, gennemtænkte design, hvilket har gjort dem til favoritter blandt både nødde- og skaldyrselskere og vindere af talrige nøddeknækkertests. Når du først prøver et Drosselmeyer-produkt, er du klar over, at funktionaliteten er gennemtænkt. For, som de siger:
Design is a feeling – function is a fact!

Læs om bla. Drosselmeyers særlige julenøddeknækker HER

 

 

Microplane
Det startede med en trærasp fra Microplane, sådan en som tømrere og snedkere bruger i værkstedet, da en canadisk husmor en dag i 1994 skulle rive appelsinskal til en kage. I frustration over sit eget sløve rivejern hentede hun mandens trærasp og opdagede, at den var det perfekte rivejern.

Alle Microplane-rivejern er fremstillet til professionelt brug. De mange barberbladsskarpe skær er ætset i stedet for standset ud som på et konventionelt rivejern – en proces som Microplane har patent på. Det betyder, at skæret bliver ekstra skarpt og ubesværet snitter sig igennem selv de hårdeste grøntsager og rodfrugter.

Læs om Microplane Master-serie og gaveæske her

 

Zassenhaus
Zassenhaus har lavet kværne siden 1867, og de mange år har de brugt fornuftigt på at udvikle den perfekte kværnemekanisme, der ikke uden grund har givet dem et ry på deres tyske hjemmemarked som verdens bedste kværne!
Det unikke ved Zassenhaus er deres kværn. Kværnen er lavet af zirkoniumkeramik – det hårdeste mineral efter diamanter, og fremstillet af Zassenhaus efter en speciel proces, hvor man undgår de mikroskopiske lufthuller, der typisk opstår i keramiske kværne af billigere typer. Derved bliver kværnen stærkere og kan sågar kværne småsten!

Læs om kværnen med 25 års garanti her