Kvik lancerer nyt, urbant design

Minimalistisk design forener stue og køkken

Nu kan du for alvor lade stue og køkken smelte visuelt sammen. Det nye Modu by Kvik er designet i et elegant møbellook, så du i højere grad kan skabe rum, der binder din indretning sammen.

Vi vælter vægge som aldrig før, og derfor sætter vi også helt nye krav til indretningen – og dermed også til køkkenet. Madlavning, spisning, ophold og leverum fusionerer til ét rum, og flere og flere ønsker derfor et køkken, hvis look kan gå igen i resten af boligens rum.

Det får de nu med Modu. Kviks nye design er som udgangspunkt udviklet til køkkenet, men kan uden problemer bruges til opbevaring andre steder end lige ved køkkenøen – det kan både være under fjernsynet, på børneværelset eller i entreen. Ved at indramme hvert modul får elementerne nemlig mere præg af at være et møbel end et køkken. Samtidig opfordrer Kvik til, at kunderne flytter højskabe og underskabe fra hinanden for at øge ’stue-looket’:
”I dag er de tidligere så fastlagte rum smeltet sammen. Køkkenet er blevet et opholdsrum, og i de fleste hjem står spisebordet i selve køkkenet. Derfor skal elementerne have et møbellook, så de ikke ’fylder’ så meget,” siger CEO Jens-Peter Poulsen, der understreger, at Modu er meget mere end et køkken: ”Kvik vil gerne opford
”Kvik vil gerne opfordre til at bryde vanen. Nu kan du nemlig få dine møbler samme sted, som du køber dit køkken. Modu er perfekt som skænk i stuen eller til anden form for opbevaring rundt om i hjemmet. Vores mål er at gøre det så nemt for kunden som overhovedet muligt og hjælpe dem med at skabe et stilfuldt og sammenhængende hjem – til en overraskende lav pris.”

Modu fås både i en ny, douce lysegrå udgave eller i hvid uden greb – eller med greb, hvis du ønsker det. På den måde kan du customize dit nye køkken alt efter din stil – og stadig få den enkle, hvide Modu-ramme, der pakker dit køkken elegant ind. Den nye serie er tilgængelig i Kviks 40 butikker i Danmark fra 27. december.

Fotos af Modu kan downloades på fdaylife.dk

For yderligere informationer og billeder, kontakt:
Anja Hellberg, partner & kommunikationsrådgiver hos FRIDAY & Partners, tlf. 2858 8076 / anja@fday.dk