Kvik lancerer skandinavisk køkken i lys ask

Kvik_Wood7-566x970

Lad naturen flytte ind i dit køkken

Traditionen med lyst træ er dybt forankret i de skandinaviske rødder og den måde, vi indretter os på. Det nye Tinta Wood fra Kvik kombinerer elegant den varme glød fra lågerne i ask med grå, sorte eller hvide flader, så du får et moderne, tidsløst og personligt hjem. 

Bemærk, at vi skriver ‘hjem’ i stedet for ‘køkken’. Kvik opfordrer nemlig til at bryde med gamle vaner og se på det rum, du laver mad i, med nye øjne. Leg med forskellige farver og materialer – i stedet for at vælge samme slags fronter til alle elementer giver det ofte mere karakter og et mindre bombastisk ‘køkken-look’ med skabsvæg i én farve og køkkenø i en anden.
“I dag er køkkenet en integreret del af boligen og ikke et rum for sig. Den åbne planløsning har forvandlet det til et sted, hvor vi også fester, laver lektier, arbejder, holder lange middage, leger og ganske enkelt bare lever livet. Derfor skal det være et hyggeligt sted med et personligt udtryk. Med det nye Tinta Wood har du mulighed for at få den varme glød fra det lyse ask ind og mikse det med neutrale basisfarver. Som bonus giver det ægte træ boligen et virkelig eksklusivt udtryk,” siger Claus Johnsen, Design Manager hos Kvik.

Og husk lige at tjekke prisen …
Typisk koster et køkken i massivt træ da også adskillige hundrede tusinde kroner, men Kvik har udviklet en særlig metode til at optimere produktionen af lågerne i ægte askefiner. Kombineret med stor volumen – Kvik har butikker i 10 lande – er den danske køkkenkæde i stand til at tilbyde kunderne det nye trækøkken til en overraskende lav pris.

Tinta Wood samt en grøn folie til Tinta-serien er i butikkerne til september.

Kvik_Wood4-600x600

Kvik_Wood1-566x809 Kvik_Wood2-566x809

Må vi dele en hemmelighed med dig?
Normalt bliver et køkken af træ mørkere med årene og mister den flotte, lyse overflade. Det problem har vi løst hos Kvik ved at dække askefineren på Tinta Wood med et ultratyndt lag lak med UV-filter. Lakken forhindrer lys i at trænge gennem og sikrer, at lågen beholder sit naturlige, lyse udseende.
Som vist med køkkenø i Tinta og skabsvæg i Tinta Wood,
vejl. udsalgspris DKK 32.930 for sokkel, skabe og bordplade, ekskl. hvidevarer, belysning, armatur og bordplade.

Kvik_Wood8-566x396

Nye hylder i industrielt look
Kvik lancerer efteråret 2017 en serie rå hylder i sortlakeret metal. Det industrielle look er en skarp kontrast til det varme asketræ og tilfører køkkenet dynamik og mulighed for at customize med mere personlige accessories på den åbne plads.
Ferro stålreol, fås i flere størrelser, vejl. udsalgspris DKK 899-1.399

Kvik_Køkken_Grøn-566x396

Nye farver på det populære Tinta
Det på én gang klassiske og legende Tinta-køkken er for dem, der ønsker at sprælle lidt mere og måske også har et ønske om at kunne ændre udseendet på deres køkken ret hurtigt. Basen er hvid eller lysegrå, men nu er der kommet en smuk, mørk grøn folie til de lister, der kan skiftes ud på elementerne. Måske var det noget med en opgradering af dit eksisterende køkken til tidens hotteste farve?

Fordele ved finer

Finer er tynde skiver træ, der limes på en basisplade, fx mdf, spånplade eller krydsfiner. Det er et kompliceret håndværk at arbejde med finer, men fordelene er mange:
– Du får en stabil træplade, der ikke forandrer form. Massivt træ er et levende materiale og vil arbejde under forskellige temperaturer.
– Du opnår en flottere flade med en mere ensartet struktur og farve, fordi den laves med finer fra samme stamme.
– Lågerne vejer mindre end massivt træ.
– Fineren her er nøje udvalgt og sorteret for at give et eksklusivt look.
– Det er langt billigere end massivt træ.