L:a Bruket – hæng duften af velvære på døren

L.a_Bruket_01-566x420

Hæng den gode duft op – og spred velvære i boligen

Når det begynder at blive koldere udenfor, futter vi her i Norden indenfor i varmen. Men det behøver ikke at betyde et farvel til duften fra gåturen i skoven eller badeferien ved havet. Det svenske spamærke L:a Bruket introducerer en nyhed, der gør det mere enkelt end nogensinde før at sprede en behagelig duft i både garderobe, soveværelse, stue, eller hvor du ellers har lyst til at kaste lidt natur-tryllestøv.

Se mere nedenfor …

Nyhed: FRAGRANCE TAGS

L.a_Bruket_02-566x377

Skab zen-stemning med en liflig duft, der spreder sig fra L:a Brukets diskrete Fragrance tags. De elegante tags er udviklet til at give en ekstraordinær duftoplevelse der, hvor du hænger dem – på dørhåndtag, i garderoben eller på håndklædeholderen på badeværelset. 
Fås i tre varianter/farver med duftene Hinoki, Tabac og Black Oak, vejl. udsalgspris DKK 129/stk.

PAS PÅ DIT TØJ – OG MILJØET

LA-Bruket_HomeCare-566x508

Når du har et 100 procent gennemtænkt og stilrent køkken, kalder det på dagligdags produkter, der er ligeså velovervejede og designlækre. L:a Brukets opvaskemiddel både klæder dit køkken, dufter godt og er lavet af så miljøvenlige råvarer, at også din samvittighed bliver ren.
I Home care-serien fås desuden de mere svenske specialiteter som strygevand (bruges under strygning for at glatte tøjet og tilføre det en naturlig og behagelig unisex-duft) og vaskemiddel med en behagelig duft af citrongræs.

Vaskemiddel til bomuld/denim, 450 ml, vejl. udsalgspris DKK 189
Strygevand inkl. sprayer, lavendel, 1000 ml, vejl. udsalgspris DKK 169
Opvaskemiddel, citrongræs & rosmarin, 500 ml, vejl. udsalgspris DKK 139

d412b0da-e973-4550-b25f-8d90be90e1a2