Libratone lancerer to nye sommerfarver til den trådløse ZIPP højttaler

b63b3aae-553b-4ad8-a3c1-0d817d72e5fb  1f7a54fa-1136-4f24-a8bb-3ecb29bdc9b1

Libratone lancerer den ikoniske ZIPP højttaler i to nye sommerfarver

Sommer-kollektionen fra danske Libratone emmer af varme, sol og herlige, lyse farver. Indmaden er den samme, men udenpå har ZIPP og ZIPP Mini fået et nyt og raffineret look.

Hele 16 covers og tre forskellige baser giver dig friheden til at give din bærbare højttaler forskellige look og følge trenden – eller din helt egen personlige stil.

 

Libratone

Tag musikken med dig
Libratones mission er at slippe musikken fri, og de gør det helt konkret ved at have udstyret den ultralette ZIPP-højttaler med en kraftig læderstrop i toppen, så musikelskere kan tage den gode lyd med sig overalt.
Pastel Blue og Nude kan købes på libratone.com og hos udvalgte forhandlere fra starten af maj. Vælger du kun at skifte farve på din nuværende ZIPP, koster det blot DKK 229 for et cover.

 

Slip musikken fri
Libratone blev grundlagt i 2009, og det danske firma var blandt de første til at forene æstetik, skandinavisk design og god lyd. Libratones mission er at sætte musikken fri og flytte højttalerne fra stuens skjulte hjørner til særlige yndlingsspots i boligen, hvor du rent faktisk kan se dem – og gerne flytte dem rundt efter behov. Det gør de så godt, at Libratones klassiske ZIPP-højttaler i foråret 2016 vandt den prestigefulde Red Dot Award, en af verdens mest toneangivende designpriser, for at kombinere trådløs frihed med elegant design.
I 2014 fik Libratone tilført en stor sum penge og teknologisk know-how fra Kina, og det har givet firmaet mulighed for at tage et syvmileskridt fremad. Med den nye teknologi er ældre produkter nu langsomt udfaset og erstattet med nye, innovative lydsystemer for designelskere. Se mere på libratone.com.