Luksus-drops i smuk indpakning Funklende smagseksplosioner

drops-by-samira_21-566x848dropsbysamira_fiery-ingredients-566x371

dropsbysamira_collection02-566x397

 

 

 

 

 

Drops by Samira er en ny og nøje tilrettelagt smagsoplevelse. Hvert drop indeholder de fineste råvarer og er drysset med glimtende guldstøv. Glem alt om bolcher, som du kender dem – og gør dig klar til både æstetisk og kulinarisk lykke i drop-form.

Historien om Drops by Samira er en historie om passion. Passion for ægte håndværk af den spiselige slags og et dybfølt ønske om, at genopfinde bolsjet i bedste kvalitet. Samira Lahlali har gennem årene produceret tusindvis af gyldne klumper hjemme i sit eget køkken. Opskrifterne er blevet justerede, forfinede og håndværket perfektioneret og nu endelig sat i produktion.

Drops by Samira har på rekordtid opnået flot succes og er allerede repræsenteret hos førende forhandlere – tjek Dropsbysamira.com.
”Jeg synes, det var på tide at relancere bolchet og gøre det til en eksklusiv nydelse. Drops by Samira giver en helt ny smagsoplevelse, hvor du helt bogstaveligt kan fornemme de tårnhøje ambitioner for smag, skønhed og kvalitet, som er lagt i hvert drop,” siger Samira Lahlali, CEO og stifter af Drops by Samira.

Alle Drops by Samira er lavet af råvarer i ekstrem høj kvalitet, og det kan smages. Hvert drop gemmer på lækre og naturlige råvarer som 100 % ren, frysetørret passionsfrugt og hindbær i kombination med den fineste Bourbon Vanilje fra Madagascar og tørret lakridsrod fra planten Glycyrrhiza, der gror vildt og dyrkes i middelhavnsområdet. Ingredienserne er nøje kombineret i et elegant, harmonisk og intenst smagsunivers.

Drops by Samira fås i fire smagsvarianter i pakker á 150 gram:

• Fiery – Salty Liqourice
• Tender – Passionfruit with a touch of vanilla
• Truthful – Sweet Liqourice with a hint af anise
• Confident – Salty Liqourice with a hint of raspberry

Vejl. udsalgspris 75 kr.High res fotos og produktinfo er tilgængeligt på fdaylife.dk.

For yderligere info, kontakt: Mette Ljunggren, tlf. 2294 9400, mette@fday.dk.