Mater – Legacy

 

Mater_Legacy-566x211

Arven fra Søren Pedersen

Mater præsenterer nu sin første sofa-kollektion, Legacy. Der er på alle måder tyngde i den nye lounge-serie med tykt skum af højeste kvalitet og brede, mørkbejdsede ramme af FSC-certificeret egetræ.
Polstringen er den bedste Royal Nubuck fra den anerkendte producent Sørensen Læder og 100 procent ufarvet uld mærket med EU Blomsten fra Kvadrat. Det kromfri anilin-læder giver en fantastisk siddekomfort og bliver blødere og mere skinnende med tiden.

Oprindeligt havde Legacy dog et helt andet navn. Lounge-serien er designet af duoen PEDERJESSEN, der bestod af Søren Pedersen og Lasse Jensen. Men da Søren Pedersen på tragisk vis gik bort ved et hjertestop kort før præsentationen på Milano-messen i april i år, valgte Mater og Lasse Jensen at give kollektionen navnet Legacy (på dansk: eftermæle) for at ære Søren Pedersen og hans arbejde.

LÆS MERE HER

Det brede stel går hele vejen rundt om sofaen og loungestolen, og derfor egner Legacy sig perfekt til at stå ude i rummet, fordi møblerne er lige æstetiske fra alle vinkler.

Sofa, DKK 45.000
Loungestol, DKK 20.000

 

Dansk design skabt til et langt liv
Det er gået stærkt, siden Mater i 2008 vandt Wallpapers pris for bedste debuterende designbrand. CEO Henrik Marstrand stiftede firmaet med en vision om forene god etik med smukt design og sublimt håndværk, og den ambitiøse, bæredygtige tilgang til produktionen er i dag en del af den danske virksomheds stærke DNA. Mater forhandles i 50 lande verden over, men langt de fleste produkter er stadig forarbejdet i hånden eller mundblæst.
Det er kun ganske få, udvalgte design, der hvert år bliver godkendt til endelig lancering – nemlig dem, der har potentiale til både æstetisk og kvalitetsmæssigt at være til glæde for ejeren i mange år.
Se mere på materdesign.com.