Mater x Eva Harlou lancerer to-i-én-karaffel

Mater x Eva Harlou serverer:
Double Bottle

Et Mater-design har altid flere gode sider: Funktionalitet, æstetik og etik – og med Double Bottle er funktionen endda ganget med to. Den unikke karaffel, som arkitekt Eva Harlou har designet for Mater, er nemlig en ægte to-i-en og et sikkert samtaleemne på bordet.

To enkle karafler i mundblæst borosilikatglas (det ekstra varme- og kulderesistente glas, man også bruger på laboritorier) er smeltet sammen. Den lille karaffel er implementeret i den store, og sættet hviler elegant på en fod af FSC-certificeret egetræ. Den yderste karaffel er desuden Double Bottles håndgreb, der giver et godt greb om tingene, hvad enten du hælder af den ene eller den anden hals.

“Designet tager udspring i et ønske om at lave noget, der er rigtig funktionelt i forbindelse med borddækning. Det er så blevet til et produkt, der aldrig er set før. Double Bottle er et design, der appellerer til både far, mor og veninder; til både børn og voksne, og jeg synes, det er dejligt, at man kan samles omkring et design på den måde,” siger arkitekt Eva Harlou.

Servér Aperol og prosecco fra Double Bottle til velkomstdrink, rød- og hvidvin til middagen og slut af med gin og tonic serveret på særlig raffineret vis. Der er selvfølgelig også mulighed for at byde på vand med og uden bobler – fra samme karaffel. Muligheder er der nok af, også når du serverer børnenes saftevand med saft og vand hver for sig – bland selv!


To karafler i tæt favntag

Double Bottle
Designet af Eva Harlou
FSC-certificeret eg, kork og mundblæst, varmebestandigt borosilicatglas
Rumfang 300 ml (indre karaffel) og 1400 ml (ydre karaffel)
H 25 cm B 20 cm D 75 cm
DKK 895

TIP! 
Leg med farver og indhold, så du tilpasser flaskens udseende din borddækning – fx en gul eller lysegrøn drik til det spirende forårsbord.


Om Double Bottle
“Double Bottle er et ‘conversation piece’ i ordets bedste forstand; et design, der aldrig er set før. Men formen tager faktisk sit udspring i et ønske om at skabe noget til bordet, der var rigtig funktionelt, og i processen blev det altså både smukt og overraskende. Den er uden tvivl praktisk, men tænk også Double Bottle ind i din borddækning og leg med bordets farver, når du fylder de to karafler”.


Eva Harlou
Både arkitektur, tv og design har nydt godt af Eva Harlous talent, siden hun blev uddannet arkitekt i 2003. Hendes stil er skandinavisk, ambitiøs og elegant, hvilket ret hurtigt indbragte hende Wallpapers pris som ‘Best Breakthrough Designer’ i 2007.