Ny jule-variant af de populære gourmetpopcorn

Et bæger med julestemning, tak!

Det dufter af jul, risengrød og ikke mindst kanel, når du åbner den nye bøtte med Kanel-popcorn fra NoCrap Gourmet Popcorn. Julenyheden er i butikkerne fra oktober 2017.

Siden NoCrap Gourmet Popcorn satte den første bøtte popcorn på hylden i marts i år, er det gået forrygende stærkt. På seks måneder er antallet af forhandlere gået fra 0 til 100 – et fantastisk højt tal i branchen. Nye forhandlere kimer hver uge fabrikken i Hjørring ned, og kendskabet til de fnuglette smagsbomber breder sig i lynende fart rundt i landet – og udlandet.

I mellemtiden bliver der udviklet nye varianter, og julen får naturligvis sin helt egen favoritsmag. Navnet er Kanel, og de nye popcorn er som de øvrige selvfølgelig lavet af klodens bedste GMO-fri majskerner uden kunstige smagsforstærkere, kunstige farver eller konserveringsmidler – og glutenfri. Herlighederne er krydret med Læsøsalt, karamel og ægte Ceylon-kanel.

Alle NoCrap Gourmet Popcorn bliver håndlavet på en lille fabrik i Hjørring og håndpakket i særlig emballage, så de kan holde sig friske og knasende sprøde, til de lander hjemme hos dig.

NoCrap Gourmetpopcorn med kanelsmag er i butikkerne fra oktober 2017. Se nærmeste forhandler på nocrapgourmet.dk.
535 ml, 45 kr. pr. bøtte.

Miljøbilleder og fritskrabede highres fotos fra NoCrap Gourmet Popcorn kan downloades på fdaylife.dk. Har du spørgsmål til produkterne, bedes du kontakte Anja Hellberg på tlf. 2858 8076 eller anja@fday.dk.