Ny, rød udgave af de populære Bluetooth-højttalere fra Libratone

f1615d18-d684-4627-b15a-c45fda533af9

 

Libratone lancerer nu ONE CLICK og ONE STYLE i farven Cherise Red. Den nye farve er en del af Libratones on-the-go højttalerfamilie, der er innovative og ultrabærbare Bluetooth-højttalere, du kan customize efter behov.

 Den nye farve giver dig endnu en mulighed for at vælge præcis den kulør, der rammer din personlige stil. Libratones on-the-go Bluetooth-højttalere, der blev lanceret i sommer, er ultrabærbare og små nok til nemt at kunne glide ned i en rygsæk eller skuldertaske på vej til hygge i parken eller på hverdagseventyr. De kan nemt forbindes til mobile enheder eller en anden Libratone Bluetooth-højttaler og har sublim lyd takket være Libratones unikke 360°-teknologi.
Libratone ONE CLICK er med sit innovative og fleksible design spydspidsen i on-the-go-serien. Den ultrabærbare højttaler (der også fås i farverne Graphite Grey, Cloudy Grey og Carribean Green) er en naturlig efterfølger til højttalerne ZIPP og ZIPP MINI, der blev lanceret i 2015.

 

Udskiftelige håndtag
Libratone ONE CLICK er formet som en bog og er derfor let at have med i en rygsæk eller skuldertaske (mål: 12 x 4,1 x 20,5 cm / vægt: 900 gram). Den er udstyret med en sporty, støddæmpende ramme. Med et enkelt klik kan du udskifte det traditionelle håndtag med en krog, så du kan hænge højttaleren på et cykelstyr, en taske eller en gren. Dermed kan du hurtigt ændre måden at bære Libratone ONE CLICK på.

f5335cfc-bc6b-41b6-91c5-a848889d7ae0   eef04f45-a258-4439-8a69-a4fd67d4108a

Fantastisk lyd i en lille, slidstærk indpakning
Med Libratone ONE CLICK får du Libratones unikke 360°-lydteknologi, der giver fantastisk lyd i en lille, slidstærk og fleksibel indpakning. Højttaleren er udstyret med en kraftfuld 1×3” woofer, 1.1” tweeter og 1x passive drivere, og dermed er den designet til at stå imod vind og vejr uden at gå på kompromis med lydkvaliteten, når den skal skyde festen i gang eller skabe afslappende chill out-stemning, uanset hvor du er.

 

Libratone ONE STYLE – med funktionel fingerstrop
Med sin eksklusive gummiramme og enkle fingerstrop følger Libratone ONE STYLE Libratones klassiske design. Fordi den har samme form som en bog, er den lige til at putte i tasken, og med sit stilsikre design passer den til et hvilket som helst outfit. Libratone ONE STYLE er udstyret med Libratones unikke 360°-lyd og kan forbindes til en anden Libratone Bluetooth-højttaler og dermed skabe en endnu større lyd. Med Libratone ONE STYLE får du naturligvis også den intuitive brugeroplevelse, som Libratone er kendt for: Den kan betjenes og forbindes via touchpanelet på højttaleren eller Libratones app og indeholder Bluetooth 4.1, Bluetooth + 1-teknologi (der forbinder to Bluetooth-højttalere). Højttaleren fås desuden i farverne Graphite Grey, Cloudy Grey og Carribean Green.

 

Centrale features ved begge højttalere:

  • Bluetooth 4.1 forbindelse
  • Bluetooth +1 – skaber et SoundSpace mellem to Libratone Bluetooth-højttalere
  • Kan afspille alle musikstreamingtjenester, inklusive Spotify, Apple Music og Tidal
  • Indbyggede speakerphones, så du kan modtage opkald, der går krystalklart igennem, via højttaleren
  • Batterilevetid på mere end 12 timer
  • Vandafvisende – selv hvis det begynder at regne, kan du lytte til musik
  • Muligt at koble to enheder til den samme Bluetooth-højttaler, så vennerne kan skiftes til at sætte musik på
  • Oplader via micro USB
  • 3,5mm AUX

 

Priser
Libratone ONE CLICK (Cherise Red) – tilgængelig nu på Libratone.com for DKK 1.499
Libratone ONE STYLE (Cherise Red) – tilgængelig nu på Libratone.com for DKK 1.499
I Libratone on-the-go-serien findes også Libratone TOO (DKK 1.199), der kommer i Cherise Red senere på året.

 

For mere information:
Anja Hellberg
Partner & kommunikationsrådgiver, FRIDAY & Partners, anja@fday.dk, Tlf. 2858 8076

 

Om Libratone
Libratone blev grundlagt i 2009, og det danske firma var blandt de første til at forene æstetik, skandinavisk design og god lyd. Libratones mission er at sætte musikken fri og flytte højttalerne fra stuens skammekrog til særlige yndlingsspots i boligen, hvor du rent faktisk kan se dem – og være stolt af dem. Det gør de så godt, at Libratones klassiske ZIPP-højttaler i foråret 2016 vandt den prestigefulde Red Dot Award, en af verdens mest toneangivende designpriser, for at kombinere trådløs frihed med elegant design.