Ny terrakkottaserie: Tag strandstemningen med hjem

98808239-433f-4d2d-bd23-33276d132c36

 

Terrakotta er tilbage i de danske hjem, og nu kan du også få farverige fliser til væggen i det hotte 70’er-materiale. Mosaikhjørnet har skabt en serie med 11 farver fliser målrettet den voksende skare, der tør foretage et modigt og personligt valg i indretningen.

Faktisk er der bogstaveligt talt så meget kant i de nye fliser, at ikke to er identiske;hver enkelt flise er håndlavet og har derfor sit helt eget udtryk. Sat sammen over fx køkkenbordet bliver de til et unikt kunstværk af farver og strukturer – som du helt selv bestemmer farvekombinationen på.

Den nye serie er opkaldt efter det historiske fiskeleje Tisvilde i Nordsjælland, og hver enkelt flise bærer et navn, der henviser til det enkle liv i den charmerende by – fx den smukke, himmelblå flise Helene Kilde efter kilden, der helt tilbage til 1200-tallet var kendt for sine helbredende krafter. Eller den metalliske, gråsorte flise ved navn Musik i Natten, der associerer til det meget populære Musik i Lejet hver sommer.

Tisvilde fås i 11 farver: Arresø, Ellemose, Helene Kilde, Glimt på Havet, Musik i Natten, Lyng, Solnedgang, Kattegat på en God Dag, Tisvilde Blues, Tisvilde Hegn og Sandflugten.

Fliserne sælges både pr. kvadratmeter og stykvis.

 

c279fb98-dfa0-4a88-9113-0308b76e8191

Miks fra din yndlingspalet 
Vi har tilladt os at komme med et par bud på, hvordan du kan mikse farverne fra Tisvilde-serien. Vi kalder dem ‘Mormors sommerhus’ (tv.) og ‘Kattegat’ (th.)
Alle fliserne ligger fritlagt enkeltvis og i disse to kombinationer på fdaylife.dk

Terrakotta-fliser, Tisvilde
11 x 11 cm, Tisvilde Blues fås desuden som hexagon i 10,5 x 10,5 cm
Vejl. udsalgspriser DKK 1.398-1.798 pr. kvm.
Alle fliser sælges også stykvis til 18 kr./stk. 

 

Højtopløselige fotos af alle fliserne samt mange flere miljøbilleder og fritskrabede flisebilleder kan downloades på fdaylife.dk. Finder du ikke, hvad du søger, kan vi måske hjælpe alligevel – Mosaikhjørnet har masser af spændende fotos i arkivet! Har du brug for fliser til styling eller lignende, ringer eller skriver du endelig til os – så skal vi gøre alt, hvad vi kan, for at hjælpe dig.