Nyhed Fra Drops By Samira

UNIQUE

Smagfuldt som i ’fuld af smag’ – UNIQUE fra Drops by Samira forener den intense smag af rubinrøde hindbær med fuldfed bourbonvanilje fra Madagaskar.

Der er ganske enkelt så mange solmodne hindbær i UNIQUE, at du kan mærke de små hindbærkerner knase mellem tænderne. UNIQUE forkæler sanserne med en smag og duft, der er både intens og autentisk – med frisk syrlighed på toppen, frugtighed i hjertet, en varm bund af vanilje og en tekstur, der gør munden ekstra glad.

UNIQUE har en dyb, rubinrød farve; den kommer fra hindbær – og kun hindbær.

Fineste kvalitet og godt håndværk

Samira Lahlali er kvinden bag Drops by Samira, en unik serie af gourmetbolsjer i en uhørt høj kvalitet. Serien består – med UNIQUE – af fem varianter, der alle er fyldt med de bedste ingredienser: rigtig frugt og naturlige smagsnoter. Hvert enkelt drop er en langvarig og velsmagende smagsoplevelse pakket i et både smukt og elegant ydre.

UNIQUE koster 75 kroner for 150 gram.

Læs mere og find nærmeste forhandler på www.dropsbysamira.com 

Historien om Drops by Samira er en historie om passion. Passion for ægte håndværk af den spiselige slags og et dybfølt ønske om, at genopfinde bolsjet i bedste kvalitet.

Samira Lahlali elsker detaljen… det samme gør fotograf Sune Czajkowski og makeup artist Sidsel Marie Bøg. De to erfarne personligheder har fortolket den nye variant i en række fotos fyldt med følelsen og udstrålingen af at være UNIQUE – præcis ligesom Drops by Samira.

Drops by Samira præsenterer UNIQUE på Formland.
Vi glæder os til at byde dig velkommen i Hal L – stand 9062.