Nyhed: Natursten – uden alle ulemperne

Garant_Jewels_Flise_01-566x520

Marmor på den nemme måde

De fleste, der har ejet et marmorbord, ved, hvor besværligt det kan være. Hos Garant har man succes med naturtro efterligninger af de populære natursten, fordi de er markant mere robuste – og meget billigere. Seneste lancering er serien Jewels, hvor selv eksperter kan blive i tvivl om, hvorvidt det rent faktisk ER marmor.

En af de store tendenser inden for fliser er natursten som marmor og skifer. Men den type sten er typisk svære at holde pæne og pletfri. Derfor rykker keramiske fliser, der ligner marmor eller sandsten, men blot har mange flere fordele end ægte natursten, kraftigt i salgskurverne lige nu. Det mærker man blandt andet hos Garant, hvor efterspørgslen efter de praktiske fliser er røget i vejret inden for de seneste fem år.

Nyeste kollektion hos Garant er Jewels fra den italienske fliseproducent Mirage. Det er keramiske klinker, der kan rengøres med alle slags kemikalier, der trænger ikke farve ned i dem, og de får ikke mærker. Og frem for alt kan du ikke se forskel på Jewels og ægte marmor.

En anden fordel ved de naturtro efterligninger er, at det nu er muligt at få en kæmpestor flise til fx en bagvæg eller en bordplade. Jewels fås helt op til 120 x 240 cm – en størrelse, der ville koste en mindre formue i ægte marmor.

903c6a51-3307-4359-af9a-a9dccf9c1de5

Keramiske fliser fra serien Jewels
Mosaikker på væg, vejl. udsalgspris, 28 x 28 cm, DKK 399/stk.
Væg på fliser og gulv i træ-look, DKK 884 pr. kvm.
Fliser bag vask, vejl. udsalgspris DKK 1.099 pr. kvm.