NYHED: Salt og peber med et tvist byWirth

Salt og peber
med et tvist byWirth

byWirth lader det smukke egetræ og det fine håndværk tale i salt- og peberduoen Salt Me og Crush Me – men som det tit er med designet fra netop byWirth, er de stærkeste detaljer så underspillede og integrerede i designet, at man knap lægger mærke til dem.

Se de to nyheder herunder …


Fidusen sidder i bunden – Crush Me

Enkle problemer har enkle løsninger – engang imellem kræver det bare et godt designteam at give løsningen den helt rigtige form. I bunden af den nye salt-/peberkværn, Crush Me, fra byWirth sidder sådan en løsning på et af hverdagens små problemer: En lille skive, der fanger de løse salt- og peberkorn, som ellers havner på dugen. Alternativt kan du blot vende kværnene, som også kan stå på hovedet.

Den lille skive og kværnens koniske indre sørger samtidig for, at salt og peber fordeles jævnt over maden, hvis man holder kværnen lodret og mere præcist, hvis man vipper den lidt. Får du lyst til at svinge Crush Me over de varme gryder i køkkenet, skærmer den lille skive også mod at dampen fra maden, der ellers får salt og peber til at klistre sig fast i kværnen.

Crush Me er, helt i tråd med byWirths designfilosofi, formgivet i massivt egetræ efter de bedste håndværkstraditioner, og forsynet med en keramisk kværn fra CrushGrind. Den keramiske kværn nedbrydes ikke af salt, og kan derfor kværne både salt og peber i årevis. Formalingsgraden indstilles helt enkelt ved at dreje på pladen i bunden.
H 14 x dia 5,5 cm, fås i olieret natur eller sort, vejl. udsalgspris DKK 399 
——————

Undgå fingre i saltet – Salt Me
Det lille saltkar på bordet fortjener en renæssance, og den kan udmærket komme med Salt Me fra byWirth. Det lille, drejede saltkar i egetræ er så enkelt og fint i sin form, at det føjer sig smukt ind i borddækningen – og selvfølgelig gerne som den perfekte ledsager til byWirths øvrige design i egetræ.
Også Salt Me gemmer lige som Crush Me på en genial designdetalje. Under låget sidder et diskret ‘stop’, der gør, at du med et enkelt greb med én hånd kan skyde låget til side, drysse den ønskede saltmængde ud og lade låget glide tilbage på plads.

H 4,5 x dia 6 cm, fås i olieret natur og sort, vejl. udsalgspris DKK 199