Nyheder fra by KlipKlap: Dekadent daybed & puder i 50’er-look

a4f64be6-b585-4ee6-a8db-7e7bbfc85166  4e96f6fb-435e-469f-8a30-1fb1d3242749

Customize din daybed – nu i nye farver velour

Normalt er sommerkollektioner lig med pasteller og blomsterprint, men i år er der lagt op til et mere dramatisk og mørkt look på sæsonens interiør.
Det gælder også hos by KlipKlap, der sidste efterår lancerede KK Daybed designet af Charlotte Høncke. En anderledes daybed, der giver brugeren mulighed for at customize møblet; Egetræsrammen passer til to hynder, men du kan nøjes med at lægge én hynde på den. Ved siden af hynden kan du lægge magasiner, stille en vase med blomster, en lampe, en stak bøger med en lysestage ovenpå eller andet nips, der giver møblet karakter og personlig. Giv daybed’en et nyt look med en enkelt ny hynde, eller flyt hynden over i den anden side for at skabe en hurtig forandring.

KK Daybed fås i natur og sortlakeret egetræ (ny) kombineret med egetræsfiner, og nu lanceres en serie hynder i fem forskellige slags Harald-velour designet af Raf Simons for Kvadrat: Lysegrøn, mørkegrøn, mørkeblå, terracotta og lilla.

 

02db71e3-23bb-4dfb-9877-d080a2a8c6fe

 

KK Daybed bliver produceret i Litauen, hvor snedkerne mange gange har hevet sig i håret på grund af møblets kunstfærdige hjørner. At bøje finer er en særdeles vanskelig teknik, og fabrikken har måttet konstruere et særligt værktøj for at kunne leve op til by KlipKlaps strenge, æstetiske krav.

Vejl. udsalgspris med to hynder DKK 17.700

 

 

 

78843206-1f40-43eb-8952-cd614e614667En revolution. Det blev Coco Chanels berømte boucléjakke fra 1954 kaldt, da den dengang 71-årige designer lancerede en kort jakke i groft vævet stof og et maskulint touch.
Det enormt taktile stof skiller sig ud visuelt, og derfor præsenterer by KlipKlap dette forår en helt ny pudekollektion i bouclé:
“Ved at trække boucléen over i interiørbranchen giver det et helt nyt og anderledes udtryk. Det syner på én og samme tid groft og fint og trækker tankerne tilbage til de ikoniske jakker fra 50’erne,” siger designer og stifter af by KlipKlap, Pia Lauritsen.
For lige at toppe på dekadence-barometeret har hun tilføjet en enkelt pude i fuldt flor.

Den nye kollektion er af tekstiler fra Beaulieu Fabrics i Belgien og fås i 48 x 48 cm til 500 kr./stk.

 

Eksklusive designmøbler, der kan lidt mere end forventet
by KlipKlap spottede i 2011 et hul i markedet ved at lancere et pænt multimøbel til børnefamilier – foldemadrassen KK 3 Fold. Siden har produktudviklingen taget fart, og en række eksklusive designmøbler og accessories til hele boligen er nu en del af kollektionen. Fælles for dem alle er, at de skal kunne mere, end man umiddelbart forventer af fx en daybed eller en madras.
Bag brandet, der har showroom i Egå ved Aarhus, står tidligere modedesigner Pia Lauritsen. Hun har selv udviklet hele kollektionen af multimøbler, mens Charlotte Høncke har designet by KK Daybed. Se mere på byklipklap.dk.