Nyt brand hos FRIDAY: A return to nature

La Bruket

Coastal living – L:A Bruket

Vi er stolte af at præsentere det svenske brand L:A Bruket som ny kunde hos FRIDAY.
L:A Bruket har til huse på den svenske vestkyst ved Varberg, hvor de naturlige råvarer bogstavelig talt hentes ind fra havet. På den lille fabrik rører medarbejderne råvarerne til kompromisløse cremer, sæber og olier, som herefter fyldes på genanvendelige dåser, tuber og flasker, typisk i brunt, genanvendeligt plast – L:A Brukets kendetegn.

Siden 2007 er L:A Bruket vokset fra en enkelt håndsæbe til kropspleje over en home-kollektion til ansigtspleje. Alle ingredienser er naturlige, og derfor støder du også på nogle måske lidt uventede nogle af slagsen i sortimentet, fx en serum med broccolifrø. Lad dig overraske, forføre og forkæle – L:A Bruket handler nemlig om DIG. Grundlægger Monica Kyléns mål og ønske er, at L:A Bruket skal fylde de 10 minutter, de fleste af os bruger på badeværelset, med sund luksus og nydelse. En investering, der giver energi til resten af dagen.

Se historien om tilblivelsen af L:A Brukets fascinerende produkter på labruket.se. Højtopløselige fotos og produktinfo finder du som altid i FRIDAYs digitale showroom, fdaylife.dk.

Nyhed: Solcreme SPF 30

LA-Bruket_SunScreen-566x1334

Det har længe været et ønske for L:A Bruket at kunne tilbyde deres trofaste kunder solcreme, og efter flere års udvikling kan firmaet nu præsentere en naturlig solcreme med organiske ingredienser.
Hvor almindelige solcremer inderholder kemisk UV-filter, der både har en dårlig effekt på hud og miljø, er NO 169 Sunscreen lavet af et fysisk UV-filter af titanium dioxid (uden nanopartikler). Derudover indeholder solcremen en række andre naturlige ingredienser som olier af mint, patchouli og lavendel, der fugter, køler og lindrer huden.

Solcreme NO 169, 200 ml, DKK 299

Miljøbilleder og fritskrabede highres fotos fra L:A Bruket kan downloades på fdaylife.dk. Har du spørgsmål til produkterne, eller ønsker du at låne produkter til styling, bedes du kontakte Anja Hellberg på tlf. 2858 8076 eller anja@fday.dk.

la bruket om

Alle L:A Brukets dufte er krydrede og dufter af urter – snarere end af blomster. Derfor er de også populære blandt både mænd og kvinder fra USA over Frankrig til Australien. Og så fordi det er no bullshit-produkter. Krops- og hudpleje, der passer på dig og din hud i et klima med saltvand, kold regn, hård blæst og stærk sol – håndlavet af naturlige ingredienser. Se mere på labruket.se.