Q Adapt – nu kan du have den gode lyd for dig selv

1643f7d9-25af-4a0d-808b-deb4fd5349a6

Libratone lancerer en ny serie høretelefoner, Q Adapt, med CityMix™ – en helt ny teknik med justérbar, aktiv støjreduktion, der giver brugeren mulighed for at indstille lyden præcis efter omgivelserne. Serien består af to modeller: 1) In-Ear høretelefoner med Lightning stik og 2) trådløse On-Ear høretelefoner. Begge leverer Libratones enestående lyd, er omhyggeligt pakket ind i et moderne, nordisk design og fås i en række karakteristiske farver.

CityMix™ – ny justérbar, aktiv støjreduktion

Daglige brugere af høretelefoner ved alt for godt, at det ikke altid er tilstrækkeligt blot at tænde eller slukke den aktive støjreduktion. Med den nye, innovative CityMix™-teknologi, der er integreret i Libratones Q Adapt høretelefoner er det nu muligt at justere den aktive støjreduktion. Med CityMix™ kan du for eksempel sætte støjreduktionen til level 4, når du skal lukke alt støj ude i det åbne kontormiljø, og omvendt vælge level 1 eller 2, når du går rundt i byen og gerne vil kunne høre lidt af lyden fra omgivelserne.

Libratones CEO, Jan McNair, beskriver den nye teknologi som den ultimative, personlige lydoplevelse, uanset hvor du er:

“Det hjælper ikke altid bare at skrue op for lyden, når der er en masse larm omkring dig,” forklarer Jan McNair. “Nogle gange kan du ikke høre lyden ordenligt, selv om du har skruet helt op for lyden. Og selv hvis du kan, er det ikke godt for dine ører. Omvendt kan fuld støjreduktion være direkte farligt. Når du bevæger dig rundt i byen, er det vigtigt at kunne høre, hvad der foregår omkring dig, så du kan reagere hurtigt og undgå ulykker. Med CityMix™-teknologien er det nu for første gang muligt at få god lyd og aktiv støjreduktion, uanset hvor du befinder dig.”

 

Libratone tager den gode lyd med overalt

Indtil i år har Libratone udelukkende fokuseret på at levere god lyd til hjemmet med de trådløse ZIPP og ZIPP MINI højttalere. I juni 2016 lancerede firmaet de ultrabærbare Bluetooth-højttalere Libratone ONE og TOO. Med lanceringen af Q Adapt høretelefonerne får Libratones mange brugere verden over nu adgang til den mest personlige, mobile lydoplevelse på markedet. Alle Libratones produkter kan styres fra Libratone app’en.

 

billede1 billede2 billede3 billede4

Q Adapt In-Ear høretelefoner
Libratones nye Q Adapt In-Ear høretelefoner er blandt nogle af de første i verden med Lightning stik, specielt udviklet til alle iPhone og iPad-modeller med Lightning indgang. Ved at anvende Lightning indgangen bliver det muligt at sende en klar, digital lyd og samtidig undgå at have en batteriboks hængende på ledningen, som typiske In-Ear høretelefoner med støjreduktion har.
“Justérbar, aktiv støjreduktion på et In-Ear-produkt uden ekstra batteriboks er intet mindre end en revolution. Det giver meget mere frihed og mobilitet – og mulighed for at sætte lyden endnu mere fri,” siger CEO Jan McNair.
Ledningen til Q Adapt er lavet af et særligt Libratone-tekstil og har indbygget mikrofon til at tage imod opkald og bruge hjælpefunktionen Siri. Ørestykkerne er lavet af formstøbt gummi for at optimere lydoplevelsen og er mere komfortable end normale In-Ear høretelefoner med støjreduktion:
”Mange In-Ear høretelefoner med aktiv støjreduktion er designet til at blive proppet godt ind i øret. Det kan blive ret ubehageligt og endda skade øret,” forklarer Jan McNair. “Vores høretelefoner har et ergonomisk letvægts-design, der sidder naturligt i øret. Derfor kan du uden problemer bruge dem mange timer ad gangen.”

Produktinfo: Q Adapt In-Ear høretelefoner fås i fire farver: Elegant Nude, Cloudy White, Stormy Black og Rose Pink. Ørestykker i tre forskellige størrelser medfølger for at sikre maksimal komfort. Q Adapt kan forudbestilles på libratone.com fra september og vil være i butikkerne i løbet af oktober.
Vejl. udsalgspris DKK 1.399.

 

billede1

Q Adapt On-Ear høretelefoner
Libratones nye Q Adapt On-Ear trådløse høretelefoner forbindes direkte til alle slags Bluetooth-enheder. Kombinationen af integreret mikrofon i letvægts-ørepuder og ergonomisk design gør høretelefonerne perfekte til allround heldagsbrug. Touch-panelet, hvor du styrer CityMix™, playback og opkald, er ligeså brugervenligt, som Libratones øvrige kollektion er anerkendt for. Det er også via touch-panelet, du styrer Libratones unikke Hush-funktion. Med Hush-funktionen kan du med en enkelt håndbevægelse dæmpe lyden og fjerne den aktive støjreduktion, så du let og hurtigt kan høre omgivelserne uden at tage høretelefonerne af.
En anden særlig og helt ny teknologi i Q Adapt On-Ear høretelefonerne er sensorer, der registrerer, når du tager høretelefonerne af. Når høretelefonerne bliver taget af, pauses musikken, og den aktive støjreduktion slukkes for at spare på strømmen. Høretelefonerne er desuden udstyret med Bluetooth + 1, så to brugere med Q Adapt kan dele musik fra samme enhed.

Produktinfo: Q Adapt On-Ear høretelefoner fås i tre farver: Elegant Nude, Cloudy White og Stormy Black. Analogt kabel medfølger som backup, hvis Bluetooth ikke er tilgængeligt. Q Adapt kan forudbestilles på libratone.com fra september og vil være i butikkerne i løbet af oktober.
Vejl. udsalgspris DKK 1.899.

 

For yderligere information, kontakt:
Anja Hellberg
Partner & kommunikationsrådgiver, FRIDAY & Partners
Anja@fday.dk / Tlf. 2858 8076