Retrogulve vinder designpris

billede1 billede2

 

Gulvproducenten Forbo har kigget i arkiverne og lancerer 19 nye design inspireret af 1950’ernes klassiske farvemønstre og varme farver. Linoleumsgulvene er som resten af kollektionen skabt af naturens egne råvarer og Svanemærkede. De nye design har netop vundet iF Design Award 2016.

Linoleum er et materiale, mange husker fra barndommens skolelokaler. Det faktum har fået linoleumsproducenten Forbo til at understrege historien og nostalgien i det utroligt holdbare materiale ved at designe serien Marmoleum Linear Striato. Den hollandske producent har taget udgangspunkt i 1950’ernes klassiske farvemønstre og design, men opdateret dem og udvidet sortimentet, så det passer til moderne indretninger.

Allerede nu er interessen stor fra arkitekter og indretningsdesignere, og Marmoleum Linear Striato har netop vundet den prestigefyldte designpris iF Design Award 2016 for sit moderne og bæredygtige gulvdesign.

”Det er vores oplevelse, at mange falder for netop Striato, fordi det iøjnefaldende design gør en stor forskel i et rum og i høj grad kan præge det arkitektoniske udtryk i et rum; den optimistiske, farveglade Colour-serie fænger øjet, mens Textura med sin taktile overflade leger med lyset og ligefrem giver én lyst til at bukke sig ned og røre ved gulvet,” siger Anne-Mette Holm, marketing manager hos Forbo Danmark.

 

3 highlights ved Striato-kollektionen

  1. Farver & striber. Syv nye både sprudlende, men også mere afdæmpede farver i Marmoleum Linear Striato Colour-serien – et herligt pift i grå, nordiske hverdag.
  2. Taktile overflader. I serien Marmoleum Linear Striato Textura har Forbo udviklet en helt ny prægning i overfladen med en åre-lignende tekstur, der er perfekt til at skjule ridser og lege med linjerne i indretningen.
  3. Afdæmpet træ-look. Den mere robuste og praktiske lillebror til ægte træ er linoleummet Marmoleum Striato Original, der nu har fået fem nye, elegante design.

 

For yderligere information om den nye Marmoleum Linear Striato-kollektion, kontakt marketing manager hos Forbo Flooring Danmark, Anne-Mette Holm, på tlf. 4025 5476 eller anne-mette.holm@forbo.com. Læs mere om Marmoleum Linear Striato-kollektionen her.