Sildebensparket på den nemme måde

Garant_Chateau_Pearl-Grey-Oak-566x523

Fremtidens gulv er nemt og robust

Slip for at skure gulve og få et eksklusivt look i dit hjem med smukt sildebensparket. Lyder det tillokkende? Teknologien giver i dag helt nye muligheder – bl.a. det nye Paris sildebensparket fra Garant, der både er nemt at lægge, kan lægges oven på eksisterende gulve og koster en tredjedel af traditionel sildebensparket.
To ud af tre gulve, der bliver solgt hos Danmarks største forhandler af gulve, Garant, er i dag såkaldte designgulve; gulve, der ligner træ, men er af et kunstmateriale og derfor meget nemmere at lægge og vedligeholde – og måske oven i købet gør noget særlig godt for akustikken.
Men ligner det så den ægte vare eller blot en billig efterligning? Her overrasker teknologien med så naturtro gengivelser, at selv fagmænd løfter øjenbrynene: “Jeg vil vove den påstand, at du ikke kan se forskel, når det er lagt ud. Det er blandt andet derfor, de fleste dropper det traditionelle trægulv. Når først folk har set de her nye alternativer, er de sjældent i tvivl,” konstaterer produktchef Erik Vangsgaard fra Garant.
Garant_Paris_Kreta_01-566x477 Garant_Paris_Pearl-Grey-Oak_01-566x469 Garant_Paris_Venice-Oak_01-566x469 Garant_Paris_Wales_01-566x449
Sildebensparketgulvet Paris er i laminat og lægges med et enkelt klik-system. Det kræver minimal vedligeholdelse, koster en tredjedel af traditionel sildebensparket og kan lægges oven på et eksisterende gulv som et ‘svømmende gulv’. Vælger du et lyddæmpende underlag, kan du oven i købet reducere trinstøj væsentligt.
Sildebensparket i laminat, fås i to design, vejl. udsalgspris fra DKK 319 pr. kvm.

Garant – eksperter i gulve
Et gulv er en kompliceret størrelse både at vælge og at montere, og derfor har Garant et stort korps af faguddannede montører og eksperter, der både måler op, hjælper med at udvælge præcis det gulv, der passer til dig, og tilbyder at lægge gulvet. Garant er Danmarks største forhandler af gulve og har valgt at satse på kvalitet og service. Derfor finder du ingen discountprodukter i nogen af kædens 70 butikker i Danmark. Garant har været igennem – og er stadig – i gang med en relanceringsproces, og derfor vil du løbende bemærke små og store ændringer i din lokale Garant-butik. Se mere på Garant.nu.