Skab illusion af plads – og parisisk boudoirstemning! 

Fliser med spejleffekt
skaber plads og pariserstemning

Tidens lyst til farver, strukturer og detaljer breder sig hastigt til boligens mest intime rum, og de mest dristige er gået i gang.

Nu renoverer vi badeværelset for at få et rum fyldt med  stemning og et individuelt udtryk og frem for alt: En følelse af forkælelse og velvære i vores helt egne rammer.

Og hvorfor ikke skabe lidt pariserstemning omkring dagens selvforkælelse i din eget stemningsmættede ‘spa’ med de nye spejlfliser fra Mosaikhjørnet?

Nyttige
reflektioner

Den velkendte, rektangulære metroflise med facetterede kanter har længe været et raffineret hit i køkkenet og på badeværelset. Den garanterer øjeblikkelig pariserstemning – især hvis den kombineres med messing-armaturer og mørkt træ.

Den nye version af flisen er i spejlglas, og det øger i dén grad dine muligheder for at lege med effekter. Spejlvirkningen er især kærkommen i badeværelset, der ofte er færre kvadratmeter, end man kunne drømme om. En væg med spejlfliser vil lysne rummet og skabe illusionen af mere plads.

 

 

Tilføj ekstra personlighed

De stilsikre spejlfliser findes også med særlige effekter – i gyldne og grålige toner samt med flot ‘patinering’. Især de gyldne toner og patineringseffekterne giver en ægte boudoirstemning. Det er et brud med den nordiske minimalisme, men de modigste er med på de nye muligheder:
“Vores kunder efterspørger i stigende grad noget, der er anderledes. Noget, som er i øjenfaldende og træder i karakter. Mange vil gerne bruge fliserne til at vise personlighed og sans for indretning,” siger Sacha Prosberg fra Mosaikhjørnet, der forhandler de nye fliser.

Og der er masser af muligheder for at skabe sit eget udtryk – se de mange varianter herunder, både med og uden den karakteristiske metro-facon.

 

Enkel opsætning

Spejlfliserne er kun til væg og kan ikke bruges som gulvfliser.
Alle typer fuge kan bruges, men Mosaikhjørnet anbefaler dog en epoxyfuge, så du opnår en fugttæt vægbeklædning. En smal, mørk fuge vil give det mest diskrete resultat og lade flisen komme til sin fulde ret.
En overflade med spejlfliser rengøres på samme måde som et almindeligt spejl.

Spejlfliserne koster fra DKK 2.075 pr. kvm.

Forhandler: Mosaikhjørnet tlf. 43 63 39 00, mosaikhjornet.dk

Highres fotos af alle fliserne kan downloades her. 
Har du brug for andre inspirationsbilleder, så kontakt endelig marketingkoordinator Sacha Prosberg hos Mosaikhjørnet – hun har masser af spændende fotos i arkivet! Du finder også en lang række af Mosaikhjørnets fotos på fdaylife.dk. Har du brug for fliser til styling eller lignende, ringer eller skriver du bare til Sacha Prosberg – så skal vi gøre alt, hvad vi kan, for at hjælpe dig!

Kontaktinfo
Mosaikhjørnet: Sacha Prosberg, tlf. 4348 8838
/spr@mosaikhjornet.dk
FRIDAY & Partners: Anja Hellberg, tlf. 2858 8076/anja@fday.dk

Specialister i fliser fra hele verden
Mosaikhjørnet er en af Danmarks førende fliseforhandlere med over 800 forskellige design. Vi importerer både eksklusive mærker og prisvenlige løsninger. Besøg en af vores butikker i Brønshøj, Glostrup og Aalborg, og lad dig inspirere til et nyt look – eller den næste stylingsag. Du kan se alle Mosaikhjørnets mærker og design på vores webshop, mosaikhjornet.dk.