Skandinavisk kunstværk til hverdagen fra PIECE of DENMARK

Nyhed fra PIECE of DENMARK:

Minimalistisk træfad i smukt egetræ

Der bliver leget med visuelle effekter for fuld udblæsning, når teamet bag PIECE of DENMARK, Dorte Kjettrup og Susanne Holmvang, går i værkstedet. De præsenterer nu endnu et unikt, tidsløst design, produceret på et lille, dansk møbelsnedkeri.

Det nye træfad, DIVIDE, er et eksempel på, hvordan øjet kan forføres med elegante detaljer. DIVIDE er lavet i egetræ, der er opdelt i lag. De dybe spor deler træfladen op, så fadene får et nyt og spændende, svævende udtryk, der bryder den ellers kompakte træflade. Egetræets årer og forskellighed gør hvert produkt unikt.

PIECE of DENMARK skærer ind til benet for at opnå den enkle og stærke æstetik, der er duoens kendetegn. Et PIECE of DENMARK-design har sin egen personlighed, og de eksklusive, langtidsholdbare brugsgenstande til hjemmet har været igennem duoens ualmindeligt høje krav til en smuk og enestående finish:
“Vi har en tæt relation til de mennesker, der producerer vores design. Vi henter selv varerne, pakker dem og tjekker, at vi sender et 100% perfekt produkt ud i verden. Det tror jeg også, kunderne kan mærke, når de får dem i hånden,” siger Susanne Holmvang.

 Træfad, DIVIDE
Designet af Dorte Kjettrup og Susanne Holmvang
FSC-certificeret egetræ, fås i to størrelser:
H 6 x dia 26 cm, vejl. udsalgspris DKK 950
H 4 x dia 36 cm, vejl. udsalgspris DKK 990