Stop tyven med dine gardiner

garant_gartex_gardin_01-566x476

Intelligente gardiner gør hverdagen nemmere

Snyd tyven til at tro, der er nogen hjemme, med gardiner, du kan styre fra mobilen og programmere på forhånd. Fremover vil de såkaldte intelligente gardiner være helt almindelige i vores hjem.

Teknik gør på mange måder vores hverdag nemmere. Nu kan du også bruge den til at narre tyvene i din ferie ved hjælp af automatiserede gardiner. Det kræver blot en lille, diskret anordning på gardinet, og så kan du styre det fra din mobil eller sågar programmere det på forhånd til at køre op og ned på bestemte tidspunkter. Eller når solen står højt på himlen, og du vil undgå at komme hjem til et overophedet hjem. På den måde kan du ligesom med tænd-/sluk-mekanismer til lamper narre tyve til at tro, at huset er beboet.

Hos Garant kan man se en eksplosiv udvikling i salget af automatiserede gardiner:
“For får år siden eksisterede produktet slet ikke, men vi vurderer, at hvert 10. gardin inden for få år vil være automatiseret. Især i stuen vil det være helt almindeligt, fordi det for de flestes vedkommende giver mest mening der,” siger produktchef Christian Milán fra Garant.

garant_luna_02_rgb-566x658

Både unge og ældre er hoppet med på trenden
Rent praktisk monteres en lille, aflang, diskret motor bag gardinet. Du styrer den via wifi som med fx trådløse højttalere, og du kan nemt tilføje flere gardiner via en app. Systemet kan monteres på alle typer gardiner og koster fra 750 kr. og opefter pr. gardin.
Nu skulle man måske tro, at teknikken kun tiltrækker den yngre generation. Men det er langtfra tilfældet:
“Det er meget tydeligt, at også den ældre generation har set værdien og kan se, hvor dumt det egentlig er, at vi går rundt og trækker i de her gardiner hele tiden. Derudover er de motoriserede gardiner også enormt praktiske i vinduer, hvor gardinerne er høje eller svære at komme til – bag en sengegavl, en sofa eller lignende,” siger Christian Milán fra Garant.

Garant – eksperter i gardiner
Hos Garant ved vi, at færdigsyede gardiner kan være noget besværlige at arbejde med. Problemerne opstår, når du kommer hjem og opdager, at de ikke passer 100 procent til dine vinduer. For ja, de der 10 cm, der mangler forneden eller i siden, dem vil du virkelig blive irriteret over de næste mange år. Garant har Danmarks største udvalg af gardiner og et stort team af dygtige medarbejdere, der kører land og rige rundt med de berømte gardinbusser og måler op hos private – helt gratis og uforpligtende. Så kan det næsten ikke blive nemmere.
Garant har været igennem – og er stadig – i gang med en relanceringsproces, og derfor vil du løbende bemærke små og store ændringer i din lokale Garant-butik. Se mere på Garant.nu.