To efterårsnyheder fra Mater

Mater_bar_02-566x755-2

Bæredygtigt design med fokus på det gode håndværk

Siden 2013 har et lille værksted i det sydlige Indien været beskæftiget med at hånddreje Maters ikoniske Bowl Table på en traditionel drejebænk. Bordet er lavet af indisk mangotræ, der er en bæredygtig træsort. Mangotræet fældes, når træets produktive liv er ovre, og et nyt bliver plantet. Træet, som hidtil har været anset som overskudstræ, bliver nu flittigt brugt af bl.a. danske Mater.
De seneste måneder har de erfarne træmestre på værkstedet dog lavet en noget anderledes version af det populære sofabord….

Se mere herunder, hvor du også kan læse, hvorfor den nye Mater Shell Bar Stool kan tiltrække ekstra mange gæster ved baren ….

Nyhed: BOWL WALL EDITION

Når du kun har brug for et halvt bord

Mater lancerer en væghængt udgave af det succesfulde Bowl-bord. Bowl Wall Edition er ideel til nøgler og andre småting i den smalle entré eller som sengebord. Det karakteristiske, spinkle stålben kan monteres, hvis der kræves ekstra støtte.
Pladen i bæredygtigt mangotræ er fremstillet i hånden med en særlig metode, som det lokale, indiske trædrejer-samfund Kharadi, har udviklet. Fås i tre størrelser og tre forskellige overflader, vejl. udsalgspris DKK 1.600-1.700

Nyhed: SHELL BAR STOOL

Behagelig luksus til køkkenøen

Mater_Shell-Bar-Stool_06-600x600

Med den nye Shell Bar Stool designet af amerikanske Michael W. Dreeben ved køkkenøen er du sikret selskab under madlavningen. Man sidder nemlig uforskammet godt i den polstrede barstol, der har et komfortabelt, højt ryglæn. Læderet fra Danmarks førende producent, Sørensen Læder, er syet i hånden og af en særlig robust kvalitet, der kan tåle daglig brug.
Stel i FSC-certificeret egetræ med sirkagrå bejdse, fås med tre farver læder, vejl. udsalgspris DKK 7.995