Vilde blomster & efterårsløv · Abigail Ahern Autumn News 17

Blomsterne, der holder sig friske for evigt

I foråret landede det internationale superbrand Abigail Ahern i Danmark. Nu lancerer den britiske blogger og stylist sin anden kollektion i Danmark, for ja, selvfølgelig følger de virkelighedstro, kunstige blomster sæsonen. Det betyder gyldne efterårsfarver, mørkerøde hindbærgrene og støvede bregneblade – som en enkelt stilk i en vase eller en voluminøs og casual efterårsbuket.

“Vi har klatret over bjergskråninger, vandret vejsiderne tynde og faktisk også været en tur i junglen for at finde de mest fantastiske skønheder til efterårs- og vintersæsonen. De store, blomsterfyldte grene, vilde blomster og lange stilke har en uventet og imponerende evne til at kunne blive forvandlet til magiske fokuspunkter i boligen,” siger Abigail Ahern om den nye AW-kollektion.

Detaljegraden i Abigail Aherns blomster og grene er så stor, at selv den mindste slyngtråd er nøje bearbejdet, bukket og farvet, så den til forveksling ligner dem, du møder i naturen.

Det siger pressen:
W Magazine: ‘En af verdens mest spændende designere’.
Britisk Vogue: ‘En skumringsmørk hule af interiørvidundere – hver nøje udvalgte indretningsdetalje er stilfuld og vittig’.
The Independent: ‘Hvert eneste indlæg på hendes vanedannende blog er en kærlighedserklæring til dit hjem’.

Kunstige blomster – du er tilgivet, hvis du tænker på billige nylonkreationer i skrappe farver, som enhver kan gennemskue på flere meters afstand. Men Abigail Agern har ene kvinde gjort de kunstige blomster og -planter ‘de rigueur’ rundt om i verden.
Priser pr. gren, DKK 79-249

 

Ingen grund til panik, hvis sneen bliver væk til december – det kan sagtens blive hvid jul alligevel. Også indendørs.
Nåletræer, vejl. udsalgspris DKK 249/stk.