Winter Garden – lad naturens smukkeste detaljer pryde væggen

266d9a00-5509-4b67-beda-0eca21299f26

Ny fliseserie: Winter Garden. Nedtonet natur fyldt med detaljer

Vi tænker meget på natur og botanik som grønne planter, men den nye fliseserie Winter Garden fra Mosaikhjørnet genskaber den lidt ‘glemte’ og grå årstid med nedtonede farver.

Fliserne er baseret på en helt nye teknologi, der gør det muligt at lave selv meget små detaljer på helt tynde fliser. Når man nærstuderer motivernes enkle skønhed, der har fået et pift af fantasi, bliver man derfor opslugt af en drømmeverden. Blikket bliver fanget af de mange detaljer, og fliserne er rettet til dem, der ønsker lidt ekstra i indretningen, uden at det bliver for dominerende.

 

a2de1842-625f-4e21-8582-1ffee731b6f3

Mosaik

Fire forskellige design
Serien fås i fire forskellige design og i en særlig stor størrelse flise på 50 x 100 cm, der til gengæld kun er 3,5 mm tynd.
Fliserne er keramisk porcelæn og kan kun bruges til væg.

Vejl. udsalgspris DKK 2.998 pr. kvm.

Specialister i fliser fra hele verden
Mosaikhjørnet er en af Danmarks førende fliseforhandlere med over 800 forskellige design. Vi importerer både eksklusive mærker og prisvenlige løsninger. Besøg en af vores butikker i Brønshøj, Glostrup og Aalborg, og lad dig inspirere til et nyt look – eller den næste stylingsag. Du kan se alle Mosaikhjørnets mærker og design på vores webshop, mosaikhjornet.dk.